Spring til hovedindhold

Invester i dit
fremtidige jeg.

Invester i dit
fremtidige jeg.

Pension er din fremtidige løn.

Gode argumenter for at spare op til pensionen er der nok af. Men når du vil spare op, bør du vælge en løsning, som giver dig mest muligt at leve for. Både nu og som pensionist.

Hos Nordnet kan du tage din pensionsopsparing til næste niveau. Du vælger selv, hvordan du vil investere din pension – helt uden faste årlige gebyrer. Det giver aftryk i din privatøkonomi som pensionist.

Nogle få procenter i gebyrer lyder måske ikke af så meget, men i løbet af en årrække kan det vokse til flere hundredetusinde kroner. Penge, som du nok skal få glæde af, når du går på pension.

Vælg selv dine investeringer.

  • Enkelt og stor valgfrihed.
  • Ingen faste gebyrer.
  • Tilsluttet Garantiformuen.

Få hjælp til at vælge.

Vil du selv investere i blandt andet aktier, investeringsforeninger, obligationer, ETF'er og udenlandske fonde - eller vil du gerne have hjælp til at vælge de investeringer, der passer til lige netop dig? Hos os vælger du selv, hvor aktiv du vil være.

Automatisk opsparing

Med vores Månedsopsparing kan du nemt komme i gang med at spare op hver måned - og uden at du selv skal røre en finger.

Vores guide-funktion hjælper dig med at finde de rigtige investeringsfonde for lige netop dig. Gennem et par enkle trin kan du oprette din egen Månedsopsparing i investeringsfonde på få minutter.

Alle handler, du foretager via månedsopsparingen, er uden købskurtage.

→ Start en månedsopsparing

Bliv inspireret

For at gøre det nemmere for dig at finde frem til din næste investering har vi inspirationsmateriale inden for de forskellige investeringsmuligheder.

Du har både mulighed for at blive inspireret af forskellige investeringstemaer, og du kan se de mest populære investeringer blandt vores kunder.

→ Til inspirationssider

Fond-screener

Det er ikke altid lige let at vælge nye investeringsfonde til porteføljen. Udvalget er stort, og det kan være svært at vurdere kvaliteten.

Med vores Screener kan du let finde inspiration og eksempelvis frasortere investeringsfonde med uetiske investeringer og fremhæve foreninger med særligt lav CO2-aftryk.

→ Brug fond-screeneren

Fordelene ved at tage din pension til næste niveau.

Ingen faste gebyrer.

Forsvinder en del af din opsparing i gebyrer, får du tilsvarende mindre at investere for. Det betyder et lavere afkast, år efter år. Og på lang sigt kan resultatet blive flere hundrede tusinde kroner mindre i pension til dig.

Hos os betaler du ingen gebyrer for de grundlæggende tjenester:

  • Oprettelsesgebyr på 0 kr.
  • Gebyr for indbetalinger på 0 kr.
  • Årligt depotgebyr på 0 kr.

Du betaler kurtage, når du køber og sælger værdipapirer. For dansk aktiehandel ligger kurtagen på 0,10-0,05 % af handelsprisen, dog mindst 29 kr.

Introkurtage som ny kunde
De første 3 måneder som kunde får du provilkår, som er vores laveste kurtage, og samtidig betaler du kun 15 kr. i minimumskurtage ved nordisk aktiehandel. Introkurtagen gælder den første gang, du åbner en ny depottype, dvs. det første aktiedepot, det første ratepensionsdepot osv.

→ Se prislisten

Stor valgfrihed.

Hos os er du ikke begrænset af det udvalg, som pensionsselskabet eller banken tjener mest på.

Hos Nordnet kan du investere din pensionsopsparing helt efter dit eget ønske. Du kan håndplukke danske og udenlandske aktier til porteføljen. Som du også kan krydre med både danske investeringsforeninger og en række udenlandske fonde og ETF’er.

Bliv inspireret

I vores blogindlæg og webinar kan du se hvor meget gebyrer betyder for din pensionsopsparing. Herudover har du også mulighed for at se eksempler på hvordan du kan komme i gang med at investere, og hvilke muligheder du har i vores store investeringsunivers.

→ Læs blogindlæg

→ Se webinar

Kurtagefri indeksfonde.

Invester i hele verden. Til en meget lav pris.

Man with ipad

En indeksfond er en investeringsfond, der investerer i en bred vifte af aktiver i overensstemmelse med et benchmark-indeks. Med Nordnet Indeksfond Danmark, Vækstmarkeder, USA, Global, Teknologi og Europa kan du nemt og billigt skabe stor risikospredning i din portefølje med en enkelt investering.

En indeksfond har stor risikospredning af natur, da den investerer i et helt marked i stedet for kun en enkelt aktie. Det giver dig mulighed for at sprede risikoen på tværs af investeringsmarkeder over hele verden, og sammenlignet med investering i enkeltaktier kan du mindske de store kursudsving i porteføljen.

Indeksfondene handles kurtagefrit, og du opkræves derfor kun administrative omkostninger på 0,20 - 0,40 procent årligt.

Få rabat med Rabattrappen.

Er du kunde hos Nordnet, får du rabat på de investeringsfonde, du har investeret i. Det kalder vi for Rabattrappen. Du vil blive refunderet dele af den formidlingsprovision, vi modtager fra de fondselskaber, der har indgået en distributionsaftale med Nordnet.

→ Læs mere

  • Få 25-100 % rabat på formidlingsprovisionen*
  • Spar op til tusindvis af kroner. Hvert år.
  • Mere afkast til dig.

*Rabatten udbetales, hvis du er berettiget til 50 kr. pr. kvartal eller derover.

Hold dig opdateret.

Din sikkerhed.

Dine pensionsmidler er sikret mod tab gennem den danske indskyder- og investorgarantiordning (Garantiformuen), hvis Nordnet mod forventning skulle rammes af konkurs eller betalingsstandsning. Likvide midler på pensionskonti er såkaldte "særlige indlån", som dækkes uden beløbsbegrænsning.

Når det gælder værdipapirer, får du din egen danske VP-konto. Du vil med andre ord altid kunne få udleveret de værdipapirer, som du har hos os. Mere end 765.000 privatpersoner fra hele Norden bruger Nordnet til deres investering og opsparing.