Spring til hovedindhold

Nordnet har branchens mest tilfredse investorer – tak for tilliden

Hvert år undersøger analysebureauet EPSI hvilke finansielle virksomheder, som kunderne synes bedst om. Vi er stolte over, at Nordnet ligger på en klar førsteplads, både når det gælder kundetilfredshed og loyalitet.

Hvert år undersøger analysebureauet EPSI hvilke finansielle virksomheder i Danmark, som kunderne synes bedst om. For første gang har EPSI nu udvidet kategorien til også at omfatte investeringsplatforme. Her er vi stolte over at kunne konstatere, at Nordnet ligger på en klar førsteplads.

For os er brugervenlighed og kundetilfredshed altafgørende, så en undersøgelse som denne har særlig stor betydning, fordi den viser, at vi bevæger os i den rigtige retning.

“Sådan et resultat forpligter – og vi vil selvfølgelig fortsat gøre alt for at gøre os fortjent til at ligge øverst i denne undersøgelse igen i de kommende år,” fortæller Tine Vestergren Uldal, som er landechef for Nordnet i Danmark. Hun fortsætter:

“Vi arbejder hver dag på at gøre det nemt at være kunde hos os – men også inspirerende. Det gør vi gennem vores artikler, videoer og podcasts, men også gennem opdateringer af appen. Det nyeste eksempel er feedet, som nu ligger som et fast element i bunden af appen og giver overblik over alle de nyeste kommentarer og nyheder om de aktier, du følger.”

Hvordan måler man kundetilfredshed?

I alt har 1.351 danskere deltaget i undersøgelsen, som dækker 2023. De fem parametre giver i kombination et tal, som viser den samlede kundetilfredshed og kundeloyalitet på en skala fra 0 til 100. Her ender Nordnet som en klar nummer et på begge fronter.

Når det gælder kundetilfredshed, scorer vi 75,9 mod 66,4 i gennemsnit for branchen.

Kigger vi på loyalitet, scorer vi 81,1 mod 68,3 i gennemsnit for branchen.

25.000 nye danske investorer i første kvartal af 2024

Det er ikke kun i undersøgelserne, at kunderne siger, de foretrækker Nordnet. Alene i første kvartal af 2024 kom der 25.000 nye investorer til hos os. Det gør det til det suverænt bedste kvartal siden coronaperioden. Læs mere om det i vores kvartalsrapport.

Ovenstående er ikke en anbefaling til at købe eller sælge værdipapirer. Dette blogindlæg er udarbejdet til informationsformål. Blogindlægget udgør således ikke investeringsmæssig eller anden rådgivning. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidigt afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Niels M.
Niels M.
2024-04-24 17:51

Ja ja – diagrammer kan udformes på mange måder.