Spring til hovedindhold

Spar op fra din hængekøje

Spar op fra din hængekøje

Normalt rimer sommerferie ikke på opsparing – nærmest tværtimod. Men med Nordnet One har vi gjort det så let at komme i gang, at du kan gøre det fra hængekøjen.

Nu er sommeren her endelig, og vi har dovne dage i hængekøjen foran os. Sommeren giver os mulighed for at slappe af, måske med familie og venner – men det er også en glimrende mulighed for at se på din opsparing. Opsparingen som du måske ikke altid har tid til at vedligeholde. Eller måske vil du bare i gang med at spare op? Hos Nordnet har vi en perfekt løsning, der gør det let at komme i gang med opsparingen. Den er så let og bekvem, at det kan gøres fra hængekøjen. Jeg taler om Nordnet One.

Hvad er Nordnet One?

Nordnet One er en løsning til dig, der gerne vil spare op og gøre det så simpelt som muligt. Du kan vælge mellem tre forskellige fonde: forsigtig, balance eller offensiv. Du kan vælge at handle med et engangsbeløb eller starte en Månedsopsparing. Derefter læner du dig tilbage og slapper af i hængekøjen, mens Nordnet klarer arbejdet. Alle tre fonde har et lavt, årligt gebyr på 0,47-0,50%, hvor alle omkostninger til fonden er inkluderet.

Forsigtig

Nordnet One Forsigtig – den mest sikre version af Nordnet One. Denne fond passer til dig, der vil spare over en længere tidshorisont end to år – og prioriterer tryghed frem for muligheden for højt afkast. Fonden investerer primært i obligationer, hvilket medfører et lavere risikoniveau sammenlignet med en fond, der fokuserer på aktieinvesteringer.

Balance

Nordnet One Balance. En afbalanceret fond, der passer til dig, der ønsker en god balance mellem risikoniveau og afkast. Fonden investerer både i obligationer og aktier og er velegnet til dig, der ønsker at investere i cirka tre års perspektiv eller længere.

Offensiv

Nordnet One Offensiv, den lidt mere aggressive fond i denne sammenhæng. Den passer til dig, der er komfortabel med lidt mere risiko i dine investeringer og planlægger at placere dine penge over en længere tidshorisont – cirka 5 år eller mere. Denne fond investerer udelukkende i aktier, og giver dig mulighed for et højere afkast – men også med en højere risiko.

Hvordan kommer jeg i gang med en Månedsopsparing i Nordnet One?

Gå til Nordnet One, og klik på “Kom i gang”. Det eneste du skal gøre er at vælge din fond; forsigtig, balance eller offensiv. Derefter vælger du det beløb, du ønsker at spare op hver måned, hvilken konto du vil spare op på – og datoen for hvornår der skal handles.

Når dette er gjort, er du helt klar – og du kan slænge dig i hængekøjen og nyde, at din opsparing klarer sig selv. Godt gået!

Til sidst vil jeg gerne ønske dig god fornøjelse din opsparing. Jeg håber, du får en rigtig dejlig sommer!

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer