Spring til hovedindhold

Nordnet One.

Den eneste opsparing du behøver.

Komplet løsning. Med lave omkostninger.

Tag en genvej til at investere din opsparing med lave årlige omkostninger på kun 0,50%. Vælg en af vores tre investeringsfonde, og beslut, om du vil investere et enkelt beløb nu eller starte en Månedsopsparing. Det er alt. Så er du i gang.

Nordnet One mobil DK
AlwaysOn-Nordnet_One_770x400.jpg

Sådan fungerer det.

Med Nordnet One kan du vælge mellem tre investeringsfonde, som alle indholder et mix af aktier og obligationer fra hele verden. Det betyder, at fondene har stor spredning og derfor er mindre sårbare over for op- eller nedture i et enkelt marked. Fondene justeres løbende for at holde en konstant fordeling mellem aktier og obligationer fra de forskellige markeder. Det har historisk set været en succesrig måde at investere på.

Fondene er baseret på en såkaldt ’indeksstrategi med løbende rebalancering’. Det betyder, at du får en investering med lave omkostninger, som holder det risikoniveau, du har valgt fra starten.

Hvad kan jeg bruge Nordnet One til?

Nordnet One kan bruges til at investere din opsparing langsigtet – også din pension. Med Nordnet One får du en professionelt sammensat og forvaltet investeringsløsning, så du ikke selv behøver følge med i markedsudviklingen og løbende købe og sælge enkelte værdipapirer. Det gør Nordnet One til et oplagt valg for dig, der gerne vil have en langsigtet investeringsløsning, som ikke kræver særlig meget af din tid. Og med lave omkostninger er Nordnet One derfor også et godt alternativ til andre blandede fonde og portefølje- og puljeordninger.

Hvilken fond skal jeg vælge?

Uanset hvor længe du vil investere, er vores fonde sammensat for at give det højest mulige forventede afkast i forhold til risikoniveauet. Hvis du har en lang tidshorisont, kan du vælge en højere risiko, end hvis du har brug for pengene på kort sigt. Samtidig er det vigtigt, at du tager højde for din risikovillighed, når du vælger en fond.

Nordnet One Forsigtig.
Årlige omkostninger
0,47%
1 år
+6,51%
Risiko

Med fokus på obligationer er denne fond for dig, som investerer med en tidshorisont på mindst to år og foretrækker lavere risiko frem for muligheden for et højere afkast.

Nordnet One forsigtig

Aktier: 30%

Obligationer: 70%

Allokering forsigtigNordnet One Balance.
Årlige omkostninger
0,49%
1 år
+9,1%
Risiko

Med en blanding af aktier og obligationer er denne fond for dig, som investerer med en tidshorisont på mindst tre år og ønsker en balance mellem risiko og mulighed for afkast.

Nordnet One balance

Aktier: 60%

Obligationer: 40%

Nordnet One balanserad allokeringNordnet One Offensiv.
Årlige omkostninger
0,50%
1 år
+10,58%
Risiko

Med fokus på aktier er denne fond for dig, som investerer med en tidshorisont på mindst fem år, og som er villig til at acceptere højere risiko for at få mulighed for et højere afkast.

Nordnet One offensiv

Aktier: 80%

Obligationer: 20%

Allokering offensivVigtig information.

På kort sigt vil der altid være både op- og nedgang for dig som investor, ligesom der er en risiko for ikke at få alle de investerede penge tilbage.

Nordnet One giver ikke personlige investeringsanbefalinger, og du vælger således selv, hvilken fond der passer til dine behov. Vær opmærksom på, at dine behov kan ændre sig over tid.

Fondene udbydes af Nordnets eget fondsselskab. Inden du investerer i en fond, bør du gøre dig bekendt med fondens vilkår og karakteristika. Du har adgang til den centrale investorinformation, når du vælger linket ”mere om fonden” ovenfor. Læs mere om omkostninger, provisioner og andre vederlag her.

FAQ.