Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten 15: Valueaktier og fremtidens brændstof

15. afsnit af #Investeringspodcasten ser på det comeback, der er kommet til valueaktier, herunder bilfabrikanter som Daimler-Benz, BMW og Volkswagen. Snakken går også på Tesla, der har sat agendaen for fremtidens brændstofsnak.

Herudover ser Hansen og Larsen på aktiemarkedernes forholdsvis store kursstigninger taget Coronakrisen i betragtning, specielt i “Medico Valley”, hvor selskaber som blandt andre Genmab, Novo Nordisk og Coloplast afsætter produkter trods ydre omstændigheder.

Herudover ses et mindre prispres på olie ledet af den store vækst i transport, der ikke kræver offentlig transport, under epidemier som den vi ser nu. Kan olieprisen være på vej mod de 40 dollar efter det store fald tidligere på året?

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2020-05-30 10:47

Hvorfor kan det kun afspilles p Soundcloud. Orker ikke at skulle have endnu mere lort på min mobil