Spring til hovedindhold

Xtrackers – ETF med EU-standarder for klimainvestering på det nordiske marked

Dette indlæg er markedsføring.

Xtrackers by DWS giver nordiske investorer mulighed for at investere i en portefølje i overensstemmelse med EU-standarder inden for investering baseret på Parisaftalen. Men et bredt udbud af ETF’er (børshandlede fonde) inden for dette område, kan du reducere din eksponering mod klimarelaterede finansielle risici, samtidig med at du får større eksponering mod virksomheder, som aktivt arbejder for at reducere deres CO2-udledning.

ETF’en Xtrackers Nordic Net Zero Pathway Paris Aligned UCITS ETF er resultatet af et samarbejde mellem fondsselskabet DWS, indeksudbyderen Solactive og nordiske investorer. Det har givet en balanceret portefølje af nordiske aktier – tilpasset dig som nordisk investor.

Nordic Net Zero Pathway ETF’en tilbyder en veldiversificeret portefølje med omkring 180 nordiske aktier. Ved at ekskludere de mindste selskaber (mikroselskaberne) og sikre, at en enkelt aktie maksimalt må udgøre 9 procent af den samlede portefølje, reduceres koncentrationen i enkelte aktier. Det sikrer en balance mellem diversificering og at kunne opnå en repræsentativ værdiudvikling, svarende til det samlede investerbare univers på det nordiske aktiemarked.

Du kan læse mere om Xtrackers Nordic Net Zero Pathway Paris Aligned UCITS ETF og risikoen ved investering i den her. Og for mere produktinformaton kan du besøge se Nordic Net Zero Pathway Paris Aligned UCITS ETF 1C | Xtrackers by DWS.

Indeksets sammensætning, 29. december 2023:

Invester med diversificering. Xtrackers CORE-ETF’er.

Xtrackers CORE er en vifte af ETF’er med direkte replikering og lave, løbende omkostninger ned til 0,06% om året. CORE-ETF’erne spiller en afgørende rolle som byggesten i opbygningen af en portefølje: De kan både udgøre kernen eller være omkostningseffektive komponenter i en portefølje af flere aktiver.

Se mere om ETF’erne hos Nordnet

Materialet er produceret af Xtrackers by DWS og skal anses som markedsføringsmateriale. Formålet med materialet er at give generel information om afdelingerne og skal ikke betragtes som en investeringsanbefaling. Nordnet tager forbehold for nøjagtigheden af de angivne informationer, hvad enten de er leveret af Xtrackers by DWS selv eller hentet fra offentligt tilgængelige kilder.

Nordnet er ikke ansvarlig for dispositioner eller undladelser foretaget på baggrund af informationerne. Nordnet anbefaler sagkyndig og professionel vejledning ved investeringsbeslutninger. Nordnet modtager provision fra Xtrackers by DWS.

Historiske og tidligere afkast og/eller kursudviklinger kan ikke anvendes som pålidelig indikator for fremtidige afkast og/eller kursudvikling. Tegning af andele bør ske på baggrund af prospekt, vedtægter og central investorinformation. Informationen findes på etf.dws.com.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer