Spring til hovedindhold

Nordens top-10 – uge 12 2024

Dette indlæg er markedsføring.

Torsdag den 21. marts er der seks nye aktier i Nordens top-10, som nu består af fire svenske, tre danske, tre norske og ingen finske aktier. Se de tekniske analyser her.

Af Investtech

Torsdag den 21. marts er der seks nye aktier i Nordens top-10, som nu består af fire svenske, tre danske, tre norske og ingen finske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Det udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit pr. dag i sidste måned er med. Computerne laver både analyseteksten og den konkrete anbefaling helt automatisk. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

1.  Seadrill Ltd.(SDRL.OL) – 20. mar 2024. Seneste slutkurs: 530 (-5)

Seadrill Ltd. ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 498. Videre stigning til 560 eller mere er signaleret. Aktien har givet købssignal fra glidende gennemsnit-indikatoren, og signalerer dermed videre opgang. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 490 kroner. RSI er over 70 efter et godt kursopsving de sidste uger. Aktien har et stærkt positivt momentum, og videre opsving indikeres. RSI-kurven viser en stigende trend, hvilket understøtter det positive trendbillede. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.  Fagerhult Group AB(FAG.ST) – 20. mar 2024. Seneste slutkurs: 70.4 (0.8)

Fagerhult Group AB ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien gav købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 65.10. Videre stigning til 70.92 eller mere er signaleret. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 68.00 kroner, og videre opgang er dermed signaleret. Positiv volumenbalance viser, at volumen er højere på opsvingsdage end på nedgangsdage. Det indikerer, at optimismen er øgende hos investorerne. RSI over 70 viser, at momentummet i aktien er stærkt positivt på kort sigt. Investorer er stadig gået op i pris for at få købt aktien – noget, som indikerer stigende optimisme, og at kursen vil fortsætte op. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.  Mowi(MOWI.OL) – 20. mar 2024. Seneste slutkurs: 201.3 (2.35)

Mowi ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Det viser, at investorer over tid har købt til stadigt højere kurser for at komme ind i aktien og indikerer en god udvikling for virksomheden. Aktien gav købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 190. Videre stigning til 219 eller mere er signaleret.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 193 kroner.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste hos Investtech

Du kan følge dine aktier med Investtech hos Nordnet ved at abonnere her:


Materialet er udarbejdet af Investtech.com AS (“Investtech”). Investtech garanterer ikke for fuldstændigheden eller rigtigheden af analysen. Eventuel eksponering i forhold til de råd/signaler, som fremkommer i analyserne, står helt og holdent for investors regning og risiko. Investtech er hverken direkte eller indirekte ansvarlig for tab, der opstår som følge af brug af Investtechs analyser. Oplysninger om eventuelle interessekonflikter vil altid fremgå af investeringsanbefalingen. Yderligere information om Investtechs analyser findes her.

Materialet indeholder information, der kan anses for at være en investeringsanbefaling i henhold til Markedsmisbrugsforordningen (Europa-Parlamentets og Rådets forordning 596/2014), dvs. information som anbefaler eller foreslår en investeringsstrategi. Nordnet Bank, filial af Nordnet Bank AB, Sverige (Nordnet), har ikke deltaget i udarbejdelsen, gennemgået eller foretaget ændringer i materialet. Investtech har ansvaret for materialets indhold, og at det lever op til gældende lovgivning og regler.

Materialet har ikke været forelagt de omtalte selskaber. Investtech ejer ikke aktier i de omtalte selskaber.

Dette materiale blev offentliggjort første gang den 21. marts 2024 kl. 15:00.

Indholdet i dette materiale udgør ikke personlig investeringsrådgivning. Det er vigtigt, at du som investor træffer dine investeringsbeslutninger ud fra din egen vurdering af information fra forskellige kilder. Nordnet påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af brug af information fra dette materiale. Materialet må ikke gengives uden Nordnets udtrykkelige samtykke.

Det kan forekomme, at Nordnet har positioner i værdipapirer, der omtales i materialet. En sådan beholdning er da alene af administrative hensyn og uden fortjeneste for Nordnet.

Nordnet er under tilsyn af Finansinspektionen i Sverige og det danske Finanstilsyn.

Der er altid en risiko forbundet med at investere. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Flemming
Flemming
2024-03-27 13:17

Totalt ubrugeligt ligegyldigt spam. Hvorfor er der så meget TA lort?