Spring til hovedindhold

Lær mere om investeringsfonde

At spare op i investeringsfonde er en af de mest almindelige opsparingsformer. Det er heller ikke mærkeligt, da du køber en “kurv” med aktiver, hvilket gør, at du ofte automatisk får en god spredning. Samtidig kan du hos Nordnet vælge mellem mange forskellige investeringsfonde, og i den forbindelse er der mange, som spørger, hvilke investeringsfonde der giver mening at investere i.

I dette afsnit vil du derfor blandt andet lære, hvordan du sammenligner investeringsfonde ud fra parametre såsom omkostninger og risiko. Samtidig får du styr på de forskellige typer af investeringsfonde. For hvad er egentlig forskellen på en ETF og en indeksfond? Og hvordan er det nu med obligationsfonde? Alt dette får du svar på.

Samtidig er det vigtigt at forstå, hvad du betaler i omkostninger, når du investerer i investeringsfonde – og så er det selvfølgelig også interessant at få viden om afkast. Derfor kan du også finde info i forhold til, hvordan du finder investeringsfonde, hvad de blandt andet bliver målt på, og hvordan investeringsfondene historisk set har klaret sig.

Dette afsnit er derfor fyldt med viden, så du kan få helt styr på investeringsfonde.

Her kan du finde Nordnets udbud af investeringsforeninger, ETF’er og fonde.