Nordnet­ Markets.

En verden af muligheder. I op- og nedgang.

Investér i aktier, råvarer og indeks. Med gearing.

  • Kurtagefri handel over 1.000 kr.
  • Bredt udvalg af underliggende aktiver.
  • Gearing op til x20.
  • Konkurrencedygtig valutaveksling.

Indeks

Investér i nordiske, europæiske og amerikanske aktieindekser som f.eks. det amerikanske S&P500, tyske DAX eller svenske OMXS30 med gearing op til x20.

→ Til vores indeksprodukter

Aktier

Få gearing på en aktieeksponering for individuelle aktier, der ellers kan være vanskelige at få adgang til. Handl produkter, der udvikler sig positivt, selvom det underliggende aktiv skulle falde i værdi.

→ Til vores aktieprodukter

Råvarer

Handl råvarer, som ellers kan være utilgængelige for privatpersoner. Vi tilbyder råvareprodukter på olie, guld og sølv.


→ Til vores råvareprodukter


Godt at vide om risiko og afkast.

Hvad er børshandlede produkter?

Adgang til vanskeligt tilgængelige markeder.

Børshandlede produkter er en genvej og mulighed for at eksponere sig for en række aktivtyper, der ellers kan være dyre eller utilgængelige for dig som privatperson. Produkterne har en række egenskaber: Nogle giver afkast, når det underliggende aktiv stiger, og andre når det falder. Nogle produkter har en fast varighed, andre har ikke. Der er også flere muligheder for at handle med eller uden gearing.

Både mulighederne for afkast og risikoen adskiller sig markant i de forskellige alternativer. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan de forskellige børshandlede investeringer fungerer, før du køber.

Muligheder i op- og nedgang.

Fællesnævneren for børshandlede produkter er, at afkastet er knyttet til et underliggende aktiv, såsom en aktie, et aktieindeks eller en råvare.

De børshandlede produkter, vi tilbyder, er noteret på børsen, og kan købes og sælges i løbet af dagen i både små og store mængder. Du kan således drage fordel af både op- og nedture på børsen.

For at handle med børshandlede produkter skal du have erfaring, interesse og god viden om de finansielle markeder.

Support eller feedback?

Kontakt os gerne. Nordnet Trading Support er tilgængelig inden for 30 sekunder. Hvis du er en aktiv trader, har du også et VIP-nummer direkte til Nordnets mæglere.

Nordnet_Phone_icon
Nordnet_Email_icon
Nordnet_Twitter_icon
Nordnet_Phone_icon
Nordnet_Email_icon
Nordnet_Twitter_icon
Nordnet_Phone_icon
Nordnet_Email_icon
Nordnet_Twitter_icon

Support eller feedback?

Hör gärna av dig till oss. Nordnet Trading Support finns tillgänglig inom 30 sekunder. Är du Active Trader har du dessutom ett VIP-nummer direkt till Nordnets mäklare.

Nordnet_Phone_icon
Nordnet_Email_icon
Nordnet_Twitter_icon
Nordnet_Phone_icon
Nordnet_Email_icon
Nordnet_Twitter_icon
Nordnet_Phone_icon
Nordnet_Email_icon
Nordnet_Twitter_icon

Spørgsmål og svar.

Nordnet Markets er Nordens bredeste kurtagefrie* tilbud af børshandlede produkter, hvor du kan investere i op- og nedture i forskellige aktiemarkedsindekser, råvarer og aktier over hele verden. Vores sortiment inkluderer alle Bull & Bear-certifikater, Mini Futures og Unlimited Turbos i hele Norden med produktnavnet NORDNET til sidst.

I Nordnet Markets har du muligheden for at investere både med og uden gearing i ellers vanskelige adgang til markeder.

* Produkterne er kurtagefrie ved handel på Nordnets platform.

Produkterne er kurtagefrie, hvis du afgiver ordren på nordnet.dk eller via en af vores handelsapplikationer, hvor værdien af ordren er højere eller lig med 1.000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR. For telefonordrer via mæglere og/eller ordrer på mindre end 1.000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR, betales kurtage ifølge Nordnets gældende prisliste.

Ved handel med produkter i en anden valuta end din basisvaluta betaler du et automatisk vekselgebyr, hvis du ikke har en aktiv valutakonto på dit depot. Kontakt Nordnets Kundeservice for mere information.

Produkter inkluderet i Nordnet Markets er børsnoterede værdipapirer, der er noteret på First North Multilaterale handelsfaciliteter, der drives af Nasdaq i Danmark, Finland eller Sverige eller på Oslo Børs i Norge og er registreret i enten VP SECURITIES, Euroclear eller den norske værdipapircentral.

Markeder & handelstider.

Marked

Handelstider

First North Sverige

08.15 - 20:00

First North Finland

08.15 - 20:00

First North Danmark

08.15 - 20:00

First North Sverige (Norske Produkter)

08:15 - 20:00

Oslo Børs

09:00 - 16.20

Produkter inkluderet i Nordnet Markets udstedes af Nordea Bank AB (publ). Nordeas kreditvurdering er i dag AA- med negative outlook ifølge Standard & Poor’s og AA3 ifølge Moody’s. Bemærk, at ratingen kan ændres. Mere information findes på standardandpoors.com og moodys.com. Den aktuelle kreditvurdering findes på Nordeas hjemmeside.

Hvis du synes, der mangler produkter, er du velkommen til at kontakte Kundeservice med dit ønske. Du kan enten ringe til os på 70 20 66 85 eller ved at sende en besked, når du er logget ind på dit depot. Vi stræber altid efter at have et bredt udbud af produkter.

Vores målsætning er at tilfredsstille vores kunders behov, og vi sætter derfor stor pris på at høre dine ønsker til nye produkter.

Investeringer i børshandlede produkter er forbundet med gebyrer. Det kan f.eks. være transaktionsrelaterede omkostninger som f.eks. spread eller renteomkostninger til finansieringen af gearing. Omkostningerne er indregnet i kursen på produktet.

På vores prisliste har vi beskrevet de forskellige omkostninger, som du kan komme til at betale som investor. Mere information findes i Nordeas basisprospekt dateret den 15. juni 2016.