Spring til hovedindhold

Nordnet­ Markets.

En verden af muligheder. I op- og nedgang.

Invester i aktier, råvarer og indeks. Med gearing.

Børshandlede produkter åbner døren til verdens finansielle markeder og muliggør direkte eksponering for en række aktiver. Du kan spekulere i både op- og nedture og handle kurtagefrit ved ordrer over 1.000 kr.

  • Kurtagefri handel over 1.000 kr.

  • Bredt udvalg af underliggende aktiver.

  • Gearing op til x20.

  • Konkurrencedygtig valutaveksling.

Indeks


Invester i nordiske, europæiske og amerikanske aktieindekser, som fx det amerikanske S&P500, tyske DAX eller svenske OMXS30, med gearing op til x20.

Aktier


Få gearing på en aktieeksponering for individuelle aktier, der ellers kan være vanskelige at få adgang til. Handl produkter, der udvikler sig positivt, selvom det underliggende aktiv skulle falde i værdi.

Råvarer


Handl råvarer, som ellers kan være utilgængelige for privatpersoner. Vi tilbyder råvareprodukter på olie, guld og sølv.

Godt at vide om risiko og afkast.

De produkter, der er beskrevet på denne side, er ikke egnet for alle investorer. Alle produkter er komplekse og kræver en god forståelse af det underliggende marked og de specifikke betingelser og egenskaber ved produkterne.

Læs mere om risiko

Alle investeringer i finansielle instrumenter er forbundet med risiko og kan både stige og falde i værdi. Med et gearingsprodukt er der risiko for, at du mister hele den investerede kapital.

Hvad er børshandlede produkter?

Adgang til vanskeligt tilgængelige markeder.

Børshandlede produkter er en genvej og mulighed for at eksponere sig for en række aktivtyper, der ellers kan være dyre eller utilgængelige for dig som privatperson. Produkterne har en række egenskaber: Nogle giver afkast, når det underliggende aktiv stiger, og andre når det falder. Nogle produkter har en fast varighed, andre har ikke. Der er også flere muligheder for at handle med eller uden gearing.

Både mulighederne for afkast og risikoen adskiller sig markant i de forskellige alternativer. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan de forskellige børshandlede investeringer fungerer, før du køber.

Læs mere om vores produkter

Muligheder i op- og nedgang.

Fællesnævneren for børshandlede produkter er, at afkastet er knyttet til et underliggende aktiv, såsom en aktie, et aktieindeks eller en råvare.

De børshandlede produkter, vi tilbyder, er noteret på børsen, og kan købes og sælges i løbet af dagen i både små og store mængder. Du kan således drage fordel af både op- og nedture på børsen.

For at handle med børshandlede produkter skal du have erfaring, interesse og god viden om de finansielle markeder.

Support eller feedback?

Kontakt gerne vores mæglere, der sidder klar til at tage dit opkald.

Hører du under Active Trading, har du også et VIP-nummer direkte til vores mæglere.

Tel: 70 20 66 85 (tast 2)

E-mail: nordnet@nordnet.dk

Twitter: @NordnetDK

Tjanster-Handelsapplikationer-AutoTrader-Trading-770x440.jpeg

Spørgsmål og svar