Spring til hovedindhold

Aktiedepot.

Investering med stor valgfrihed.

Invester i alt fra aktier til fonde.

Fra et aktiedepot hos os kan du investere i aktier, investeringsforeninger, ETF'er og en lang række andre værdipapirer. Du får overblik med automatisk opdaterede aktiekurser i realtid og adgang til analyser og inspiration – både på vores blog og med investeringsnetværket Shareville, hvor du kan få inspiration fra andre investorer.

Du kan også logge ind på dit depot, når du er på farten. Med vores app har du din portefølje lige ved hånden og kan investere, uanset hvor du er.

Ingen faste årlige gebyrer.

  • Ingen depotgebyrer.

  • Kurtage fra 29 kr.

  • Inspiration til dine investeringer.

  • Nordnet indberetter automatisk til Skattestyrelsen.

Tryg opsparing.

Din konto er omfattet af indskudsgaranti.

Dine investeringer er i trygge hænder hos Nordnet. Garantien gælder op til en kontant værdi svarende til 100.000€ på tværs af alle dine konti hos os. Læs mere om indskudsgaranti.

  • Under tilsyn af Finansinspektionen og Finanstilsynet.

  • Personlig VP-konto for alle danske kunder.

  • Indskudsgaranti, investorbeskyttelse og garantifond.

Få hjælp til at finde din næste investering.

Tjenester-Kontotyper-Aktiedepot-inspirerert-770x385.jpeg

Bliv inspireret.

For at gøre det nemmere for dig at finde din næste investering har vi samlet inspiration inden for forskellige investeringsmuligheder. Du kan bl.a. lade dig inspirere efter tema og se de mest populære investeringer blandt vores kunder.

Nordnets indeksfonde.
Vores indeksfonde med lave omkostninger giver dig mulighed for at investere bredt i teknologisektion, det danske aktiemarked eller i internationale aktiemarkeder. Det kan hjælpe dig med at sprede risikoen i din opsparing på forskellige regioner, brancher og valutaer.

Tjenester-Kontotyper-Aktiedepot-valje-770x385.jpeg

Find flere fonde.

Med en Månedsopsparing kan du nemt spare op hver måned – til 0 kr. i købskurtage og uden at du selv skal røre en finger. Med vores guide kan du få et forslag til en generel porteføljefordeling på baggrund af din valgte tidshorisont. Så kan du herefter vælge fonde ud fra de kriterier, som er vigtige for dig.

Skab overblik med screener.
Med vores screener kan du let skabe dig et overblik – uanset om du vil investere i fonde med den højeste Morningstar-rating eller i indeksfonde med de laveste omkostninger. Du kan fx også frasortere uønskede beholdninger eller fremhæve fonde med særligt lavt CO2-aftryk.

Valutakonti.

For dig, der handler meget i udlandet.

Når du åbner et depot, aktiveres en konto i hovedvalutaen, som er danske kroner (DKK). Hvis du gennemfører udenlandsk aktiehandel, vil veksling ske automatisk, og beløbet omregnes til danske kroner i forbindelse med dit køb eller salg.

Ved automatisk veksling er valutaomkostningen 0,25% i forhold til spotprisen på markedet. Investerer du meget i udenlandske aktier fra dit aktiedepot, kan det være en fordel for dig at åbne en valutakonto i en eller flere udenlandske valutaer. Valutaomkostningen er 0,15% i forhold til spotprisen på markedet.

Opret valutakonto

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet, og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.