Spring til hovedindhold

Video-guide: Opret en enkel stop loss

I denne video forklarer vi, hvordan du opretter en enkel stop loss på Nordnet.dk. En stop loss er en funktion, der er til for at hjælpe dig, hvis en aktie skulle falde. Med en stop loss sætter du en automatisk salgsordre op, der hvor du handler dine aktier. På den måde sker der et automatisk salg af aktien, hvis den skulle falde til et bestemt niveau, som du selv har valgt. Du finder mere inspiration omkring automatisk handel her.

Bemærk. at du skal have gennemført videnstesten “Stop Loss” for at aflægge en Stop Loss ordre. Du finder guiden til videnstest her.

Du kan tage videnstest her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Mogens Jensen
Mogens Jensen
2021-02-15 13:20

Hej Nordnet.
Det må være en gammel video.
Stoploss ser ikke sådan ud på når jeg trykker på den
VH
Mogens

Jesper Hoff
Jesper Hoff
2021-08-12 12:24

Hej Nordnet, er det muligt at tilføje denne feature til jeres mobil app? Og evt fjerne tidsbegrænsningen så en trailing stop loss kan køre uendeligt? Alle mine bekendte som også har Nordnet udtrykker den samme frustration over de mangler