Spring til hovedindhold

Video-guide: Opret en konto for mindreårige

I denne video gennemgår vi, hvordan du opretter en konto for mindreårige.

Hos Nordnet kan du åbne et aktiedepot for mindreårige. Uanset om du er forælder, bedsteforælder, tante, onkel eller ven, kan du med forældre/værges accept, starte en opsparing hos Nordnet.

Hvad end du vælger at investere via den kurtagefrie Månedsopsparing eller via almindelig handel, er der ingen omkostninger for opbevaring af dine værdipapirer. Du har derfor mulighed for at starte en opsparing med lave omkostninger i både aktier, ETF’er og investeringsfonde. Du kan læse mere eller oprette et aktiedepot for mindreårige her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
5 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2023-02-16 19:43

Hej, jeg vil gerne vide hvorfor jeg ikke kan købe aktier som mindreårig. Når jeg prøver at købe en aktie bliver jeg fortalt at jeg ikke kan fordi at jeg er en mindreårig. Skal mine forældre også selv oprette en?

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2023-02-17 08:30

Hej Maxim
Når man får oprettet et depot til mindreårige, bliver der i samme proces lavet fuldmagt til forældrene, således at de selv kan logge på, f.eks. med MitID. Når der så skal investeres for midlerne på den mindreåriges depot, er det dine forældre der skal gøre det. Du kan som mindreårig selv følge med i investeringerne og logge ind på vores platform og app. Du kan derfor også selv udforske mulighederne for investering og drøfte med dine forældre, når der skal handles.
Mvh
Sean Jensen

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2023-02-17 14:28

Kæft du dejlig tak for svar bror!

Gæst
Gæst
2022-09-22 09:04

Hej, når man opretter “depot for mindreårige”, hvor kan man efterfølgende kunne tilgå disse? er det i ens almindelige oversigt? eller vil det være med et separat login?

Muligvis jeg bare er lidt utålmodig(pga. mine drenge spørger mig ustandseligt), men jeg har oprettet 2 konti til mine sønner for et par dage siden, og kan endnu ikke se dem.

På forhånd tak for svar.
God dag.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2022-09-22 10:21

Hej Jonas! Tak for dit spørgsmål. Lige netop med konto til mindreårige kan der gå 1-2 uger fra I har modtaget bekræftelsesmailen, før det bliver oprettet og er synligt 🙂
Bedste hilsner
Katrine, Nordnet