Spring til hovedindhold
I kommercielt samarbejde med DWS Group

Tech og innovation: Se ETF'er fra Xtrackers.

Køb udvalgte ETF'er uden kurtage fra 15. november til 15. januar 2024.

Invester i teknologi og innovation.

Fremtidens megatrends inden for investering forbindes ofte med teknologi og innovation. Xtrackers ETF'er tilbyder to tilgange for investorer, som vil investere i temaerne:

  • Den ene mulighed er at investere i traditionelle sektor-ETF'er med et fokus på teknologi, som fx MSCI World Information Technology eller Nasdaq 100.

  • Den anden mulighed er at investere i tematiske ETF'er, som bruger innovative og fremtidsorienterede metoder til at udvælge virksomheder. Denne tematiske investeringsform bliver stadig mere populær, og udvalget af de forskellige temaer, som man kan investere i ved hjælp af denne type strategi, vokser også.

Se udvalgte ETF'er fra Xtrackers længere nede på siden.

Xtrackers ETF-kampagne - thumbnail

Om Xtrackers fra DWS.

Xtrackers er en udbyder af passive investeringsløsninger under DWS og er et af de største og mest etablerede selskaber i Europa med mere end 154 milliarder euro i aktiver under forvaltning.*

Xtrackers har over 20 års erfaring med at følge indeks og tilbyder en bred vifte af effektive ETF'er og ETC'er af høj kvalitet inden for alle større aktivklasser: aktier, obligationer, pengemarked og råvarer. Xtrackers tilbyder mange forskellige muligheder inden for traditionelle investeringsstrategier, ESG-strategier, sektor- og faktorinvesteringer samt innovative produkter inden for tematiske investeringer og fremtidige tendenser.

* pr. 25. september 2023

Vilkår og vigtig information.

Tilbuddet gælder købsordrer for ETF'erne XDWT, XAIX, XMOV, XNAS, XCTE, XNGI, XFNT, XGEN og XNNV i perioden 15. november 2023 til 15. januar 2024. Tilbuddet gælder ikke salgsordrer. For salgsordrer gælder kurtagesats på sædvanlig vis i henhold til den gældende prisliste. Handel med kampagneprodukter påvirker ikke din kurtageklasse. Tilbuddet gælder ikke for ordrer via telefon eller for partnerkunder.

Valutaveksling foregår automatisk med et valutatillæg på 0,25%. Har du en valutakonto, kan du selv foretage vekslingen.

Historisk afkast ikke er garanti for fremtidigt afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet, og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.

Denne side skal ikke opfattes som en investeringsanbefaling eller opfordring til at købe eller sælge værdipapirer. Som investor skal du foretage din egen vurdering og forholde dig til dit formål med investeringen og din økonomiske situation.