Spring til hovedindhold

Børsnoteringer (IPO)

Hold øje med aktuelle børsnoteringer her.

Her kan du se aktuelle børsnoteringer og nyemissioner, som du kan deltage i via Nordnet. Vil du gerne læse mere om de selskaber, der er på vej på børsen, kan du finde links til sider med mere information om de aktuelle børsnoteringer.

Start en debat.

Vil du gerne debattere selskabet med andre investorer, inden du investerer, så er der rig mulighed for det på Shareville - Nordens største netværk af influencers inden for opsparing og investering.

Aktuelle børsnoteringer og kapitaludvidelser.

SameSystem

SameSystem er et dansk Software-as-a-Service (SaaS) selskab, som tilbyder en cloud-baseret workforce management løsning, der hjælper virksomheder i detail- og restaurationsbranchen med proaktivt at styre, effektivisere og digitalisere håndteringen af deres medarbejdere. Kort fortalt, så hjælper SameSystem med at sikre, at de rigtige medarbejdere er på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt.

→ Læs mere om noteringen

Tegningsperiode

31. maj til 22. juni 2021

First Venture

First Ventures grundlæggere Rune Nordlander og Peter Werme har lang erfaring i at investere og bidrage til værditilførsel i virksomheder. Qua deres dybe viden inden for deres investeringsområder og et bredt netværk gennem deres advisory board, bestyrelse og ejere, giver de tidlig adgang til investeringsmuligheder i interessante vækstvirksomheder. First Venture investerer i virksomheder, der befinder sig i eller tæt på en kommercialiseringsfase og oftest med en stærk medvind i form af megatrends med henblik på at maksimere potentialet for at blive førende inden for sine respektive brancher.

→ Læs mere om noteringen

Tegningsperiode

11. juni til 22. juni 2021

OrderYOYO

OrderYOYO har udviklet en online ordre-, betalings-, og marketing softwareløsning til takeaway restauranter. OrderYOYOs mision er at hjælpe den enkelte selvstændige takeaway restaurant. Evnen til at servicere sine egne loyale kunder er altafgørende for de mindre selvstændige takeaway restauranters overlevelse. OrderYOYOs software løsning muliggør dette.

→ Læs mere om noteringen

Tegningsperiode

11. juni til 24. juni 2021

Copyright Agent

Copyright Agents primære formål er at beskytte ophavsretten for den støt voksende gruppe af mennesker, der skaber og publicerer originale fotografier og tekster på det hastigt voksende internet, hvor det ligger frit tilgængeligt og ubeskyttet hen.

Copyright Agents alt-i-én løsning muliggør, at rettighedshaveren kan få monitoreret og valideret brugen af sine billeder og tekster online, og sikrer juridisk og økonomisk retfærdighed og fjerner den afmagt over mistet værdi, som de professionelle fotografer og skribenter ofte oplever.

→ Læs mere om noteringen

Tegningsperiode

16. juni til 29. juni 2021

Spørgsmål og svar.

Hvis du er kunde hos Nordnet kan du hurtigt og let tegne aktier, når du er logget ind på dit depot.

  1. Log ind på dit Nordnet-depot.
  2. Under Mine sider vælger du Corporate actions.
  3. Under Aktuelle corporate actions vælger du, hvilket selskab du vil tegne aktier i.

Er du privatperson men endnu ikke Nordnet-kunde? Start med at åbne et depot, når du har gjort det, kan du logge ind og tegne aktier.

  1. Åbn et depot med NemID – det tager kun et par minutter. Og det er gratis
  2. Log ind og sæt penge ind
  3. Under Mine sider vælger du Corporate actions.
  4. Under Aktuelle corporate actions vælger du, hvilket selskab du vil tegne aktier i.

Pengene skal være tilgængelige på depotet på likviddagen, som Nordnet har angivet for emissionen. Via linket ”vilkår”, som du finder ved hver corporate action, fremgår den foreløbige likviddag.

Obs! Hvis der ikke er penge nok på depotet til hele tegningen på likviddagen, kan tegningen blive nægtet. Det gælder også for en eventuel tegning uden tegningsretter.

Så snart aktierne bliver udstedt, bliver de bogført på dit depot.