Spring til hovedindhold

Børsnoteringer (IPO)

Hold øje med aktuelle børsnoteringer her.

Her kan du se aktuelle børsnoteringer og nyemissioner, som du kan deltage i via Nordnet. Vil du gerne læse mere om de selskaber, der er på vej på børsen, kan du finde links til sider med mere information om de aktuelle børsnoteringer.

Start en debat.

Vil du gerne debattere selskabet med andre investorer, inden du investerer, så er der rig mulighed for det på Shareville - Nordens største netværk af influencers inden for opsparing og investering.

Se vores video med Investeringsøkonom Per Hansen svar på 10 spørgsmål der ofte stilles fra vores kunder i forbindelse med emnet IPO

Aktuelle børsnoteringer og kapitaludvidelser.

Re-Match

Re-Match Holding A/S, med fabrik og hovedkontor i Herning, er en førende aktør inden for recycling af kunstgræs, der via sin patenterede løsning gør det muligt at genanvende op til 95% af udtjent kunstgræs på en bæredygtig og ansvarlig måde. Re-Match tager imod udtjent kunstgræs mod et gebyr, hvorefter kunstgræsset nedbrydes, tørres og separeres i de oprindelige materialer. Efterfølgende sælges de gendannede rene materialer tilbage til kunstgræsindustrien samt andre industrier - klar til at blive genbrugt i nye produktionscyklus.

Tegningsperiode
16. september 2021 - 29. september 2021

→ Læs mere om noteringen

 

Brain+

Brain+ er en pioner inde for det voksende marked for Digital Medicin. Digital Medicin, også kendt som DTx, kombinerer software med kliniske metodikker, kendt fra traditionel medicin, og baner vejen for nye behandlingsformer. Der er allerede blevet FDA godkendt Digital Medicin produkter i USA, hvor disse produkter nu bruges aktivt i behandlingen mod sygdomme som f.eks. ADHD.

Brain+ er aktive inde for Alzheimers- og demensområdet, med kliniske processer i gang, og flere planlagt for de kommende år. Disse kliniske processer vil bane vejen for regulatorisk godkendelse i Europa og USA. Med børsnoteringen vil Brain+ investere yderligere i disse kliniske processer, samt videreudviklingen af deres produkter, og udvidelsen af deres team.

Tegningsperiode
17. september 2021 - 30. september 2021

→ Læs mere om noteringen

Spørgsmål og svar.

Hvis du er kunde hos Nordnet kan du hurtigt og let tegne aktier, når du er logget ind på dit depot.

  1. Log ind på dit Nordnet-depot.
  2. Under Mine sider vælger du Corporate actions.
  3. Under Aktuelle corporate actions vælger du, hvilket selskab du vil tegne aktier i.

Er du privatperson men endnu ikke Nordnet-kunde? Start med at åbne et depot, når du har gjort det, kan du logge ind og tegne aktier.

  1. Åbn et depot med NemID – det tager kun et par minutter. Og det er gratis
  2. Log ind og sæt penge ind
  3. Under Mine sider vælger du Corporate actions.
  4. Under Aktuelle corporate actions vælger du, hvilket selskab du vil tegne aktier i.

Pengene skal være tilgængelige på depotet på likviddagen, som Nordnet har angivet for emissionen. Via linket ”vilkår”, som du finder ved hver corporate action, fremgår den foreløbige likviddag.

Obs! Hvis der ikke er penge nok på depotet til hele tegningen på likviddagen, kan tegningen blive nægtet. Det gælder også for en eventuel tegning uden tegningsretter.

Så snart aktierne bliver udstedt, bliver de bogført på dit depot.