Spring til hovedindhold

Udbytter.

Find inspiration blandt aktier med højt udbytte.


Maksimer dit udbytte.

Udbytteaktier er populære, fordi de giver aktionærer mulighed for passive og stabile indtægter. Og geninvesterer du udbyttet, kan det betyde, at du får et endnu større udbytte næste år, hvilket kan geninvesteres det efterfølgende år. Det er altså en enkel og smart strategi for dig, der tænker langsigtet, når du investerer.

  • Se selskaber, der udbetaler udbytte.

  • Få overblik over direkte afkast og X-dag.

  • Find inspiration til din udbyttestrategi.


Udbytteaktier fra hele verden.

Vidste du, at der findes selskaber, som har hævet deres udbytte hvert eneste år 25 år i træk (udbyttearistokrater) eller endda i mere end 50 år i træk (udbyttekonger)? Fx selskaber som Coca-Cola, Johnson & Johnson, Procter & Gamble og McDonald's. Her kan du finde de største internationale selskaber, der betaler udbytter.


Bemærk, at udbyttet beregnes efter foregående års udbytte, hvis selskabet ikke har annonceret et udbytte, der skal udloddes i år, eller hvis meddelelsen er meget nylig. Tjek altid selskabets egen investorside.

Vigtigt om risiko og afkast.

Dette er ikke en investeringsanbefaling, men inspiration til de muligheder, der findes. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Historisk afkast og udbytte er ingen garanti for fremtidigt. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet, og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.

Svar på oftest stillede spørgsmål.