Spring til hovedindhold

Invester i aktier.

Trin-for-trin-guide: Invester i aktier til lav kurtage.

Hvordan kommer du i gang med investering i aktier? Vi guider dig trin-for-trin. Opret en konto på få minutter, og start med at købe aktier i dag. Du får de første tre måneder til en minimumskurtage på kun 15 kr. ved nordiske handler.

Opret en konto

1. Opret en konto.

Hos Nordnet kan du nemt og hurtigt åbne en konto med MitID. Klik på linket herover – det koster ikke noget, tager kun få minutter, og så er du i gang!


2. Overfør penge.

Du kan nemt overføre penge til din konto via en bankoverførsel. De første tre måneder hos Nordnet får du automatisk Pro-vilkår, og samtidig betaler du kun 15 kr. i minimumskurtage ved nordiske handler.

Læs mere om vores kurtageklasser.

3. Find de gode aktier.

Når du har fundet en aktie, som du er interesseret i at købe, skal du vælge, hvor mange aktier du vil have, og klikke på køb.

Find inspiration til aktier.

Kom godt i gang med inspiration fra andre.

  • I vores sociale netværk, Shareville, kan du finde masser af inspiration fra andre investorer. Følg deres investeringer, og få notifikationer i realtid, når topbrugere køber og sælger investeringsfonde og aktier.

  • Børsskolen er til dig, der gerne vil blive en bedre investor og generelt øge din forståelse for aktiemarkedet. Her kan du bl.a. lære om aktier, fonde og strategi.

  • På vores blog er der også inspiration at hente – både fra Nordnet og eksterne bloggere – om alt fra analyser af sektorer og enkeltaktier til toplister og markedstendenser.

Thumbnail Image

Markedsoversigt over verden.

Hold styr på aktiemarkedets udvikling andre steder i verden. Du ser udviklingen af forskellige indeks, valutaer, renter og råvarer.

Aktiekurser.

I vores kursliste kan du sortere blandt aktier på 21 forskellige markeder og syv forskellige lande. Her kan du se kursudvikling, afkast og nøgletal. Du får også adgang til de nyeste handler og ordredybde pr. aktie.

Aktieinspiration.

Her finder du blandt andet Nordnets mest købte aktier på det nordiske, amerikanske, canadiske og tyske marked. Er det her, du finder din næste investering?

Aktiehandel og inspiration på mobilen.

x2-Marked-Aktier-App-770x325.png

Med vores app får du fuld kontrol over din konto og dine investeringer. Følg udviklingen på verdens børser, og køb nemt aktier og investeringsfonde. Appen giver dig et praktisk overblik over ordredybde, realtidskurser og relevante nyheder.

Download til Android

Lær mere.

Hvordan begynder jeg at handle med aktier?

At handle med aktier er enkelt. Opret en konto, overfør penge og find gode aktier at købe.

Sådan analyserer du aktier.

At lave en aktieanalyse skal være spændende og sjovt. At blive din egen ekspert er i mange tilfælde til din egen fordel. Lær tricks her.

Hvordan vurderes en aktie?

Nøgletal kan give dig en indikation på, hvor billig eller dyr aktien er sammenlignet med andre selskaber.

Seneste nyt på vores blog.

Hvordan fungerer aktier?

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.