Spring til hovedindhold

Handel med optioner.


En mulighed for at afdække risiko.

Med optioner har du mulighed for at tjene penge, uanset om markedet stiger, falder eller er uændret. Du kan også både øge og mindske din risiko det afhænger helt af, hvilken strategi du vælger. Optioner er dog egnede til at afdække uønsket risiko. Hos Nordnet kan du handle optioner og indeksfutures online på børserne i Danmark, Norge og Sverige til meget lave priser.

Se alle optioner
  • Bestem din fremtidige købs- eller salgskurs.

  • Beskyt din portefølje.

  • Få højere afkast i et stillestående marked.

Lær mere om optioner.

Har du lyst til at lære mere om optioner, kan du her se med fra vores event sammen med Nasdaq og Optionsplay.

I videoen kan du se, hvordan du effektivt kan inddrage optioner og futures i din investeringsstrategi. Nordnets egne mæglere gennemgår også de forskellige produkter, du finder på vores platform, og hvordan du skal gå videre for at kunne handle produkterne på Nordnet.

Thumbnail Image

Ansøg om en optionsaftale.

Det er vigtigt at understrege, at derivathandel er forbundet med såvel muligheder som risici. Handel med optioner og futures kræver viden om derivater samt fortrolighed med, hvordan handlen fungerer. Du bør læse følgende informationen om derivathandel, inden du investerer i derivater.

For at du kan handle derivater, skal du underskrive en derivathandelsaftale.


Vil du handle med futures eller kunne udstede optioner, skal du samtidig have en aktiekredit.

Ansøg om en aktiekredit

Spørgsmål og svar om optioner.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet, og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.