Nordnet Smart 15 DKK Hedged B Acc

Balanceret - EUR Høj Risiko Global
Udvikling 1 år+ 16.06 %
Morningstar rating
Morningstar Rating baseres på fondens historiske udvikling de seneste tre år og sammenlignes inden for sin kategori. Den højeste rating er 5 og går til de 10 procent bedste fonde  i hver kategori.
Morningstar sustainability rating
Morningstar Sustainability Rating måler, hvor godt selskaberne, som en fond har investeret i, håndterer ESG-spørgsmål (environmental, social, governance) og hvor stor risiko, der er for øgede problemer med virksomhedens bæredygtighed sammenlignet med andre lignende fonde.
Risiko (volatilitet)
Risiko/afkastindikatoren viser forholdet mellem risiko og potentielt afkast ved en investering i fonden. Indikatoren er baseret på, hvordan fondens værdi har ændret sig de seneste fem år.
1
2
3
4
5
6
7
Seneste NAV (23/1/2020)
NAV står for net asset value og betyder nettoaktivernes værdi (også kaldet indre værdi). NAV for en afdeling fremkommer ved, at afdelingens samlede formue minus omkostningerne gøres op og divideres med antallet af ejerandele.
117.5 DKK
Kursændring en dag
- 0.17 %
Sammenlign
Stoptid
Du skal have afgivet din orde inden dette tidspunkt, for at ordren bliver eksekveret.
13:00
Minimum køb
100 DKK
Årlige omkostninger
0.99 %
Hvoraf administrationsomkostning
0.07 %
Resultatbaseret omkostning
Belåningsværdi
80 %
No
Nordnet Smart 15 DKK Hedged B Acc

Fonden tilstræber at give kapitalvækst til deres investering på mellemlang til lang frist ved at investere i et finansielt instrument benævnt en swap, der giver afkast knyttet til resultaterne af en regelbaseret strategi: J.P. Morgan Nova Multi-Asset 15 Index. Indekset er selskabets eget regelbaserede indeks, hvis mål er at opnå en syntetisk eksponering mod en diversificeret kurv af instrumenter inden for følgende aktivklasser: aktier, fastforrentede obligationer, gæld, inflationssikrede aktiver og terminskontrakter. Målet med indekset er at skabe eksponering mod hvert element baseret på deres forventede risikobidrag og et overordnet, foruddefineret risikoniveau (som er volatilitetsmålet på 15%).

ISIN
IE00BDRV8G88
Kategori
Balanceret - EUR Høj Risiko Global
Belåningsværdi
80 %
UCITS
Ja
Fondens startdato
22. oktober 2018
Central investorinformation

Forvalter

JP Morgan Mansart Management Ltd25 Bank StreetE14 5JP London
http://www.jpmorganmansart.com
Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester, accepterer du vores brug af cookies.Læs mere