Spring til hovedindhold

Husk at tjekke dine beskeder fra Nordnet

Vi skriver til dig, når der er vigtige nyheder for dig om dine investeringer eller tjenester, som du benytter på Nordnet, gennem vores beskedsystem. Log ind på appen eller via hjemmesiden og se dine beskeder.

Kender du vores beskedfunktion? Uanset om du bruger Nordnet gennem appen eller hjemmesiden, skal du være opmærksom på, at der kan være kommet vigtige beskeder til dig gennem vores beskedsystem.

Du finder dine beskeder øverst i højre hjørne af skærmen på både app og web, når du er logget ind. Vi skriver til dig med informationer, som er relevante for dine investeringer, lån eller andre services, du benytter, så husk at holde øje, når du har en notifikation.

Her finder du beskederne, når du logger ind på Nordnet i din browser:

Her finder du beskederne, når du logger ind på Nordnets app:

Når åbner dine beskeder, finder du også et arkiv over tidligere beskeder, du har modtaget. Der er også mulighed for at skrive direkte til os via beskedsystemet.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
6 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Peter
Peter
2024-07-04 22:53

Jeg får vildtmange irrrlevante beskeder. Jeg har 12 depotet incl fuldmagter og 99% af beskederne er ligegyldige såspm åbningstider o.lign. pg mega irriteremde man ikke kan slette dem, evt flere ad gangen samtidigt

Hanne Ravneberg
Hanne Ravneberg
2024-07-04 10:10

Ville være rigtigt rart hvis man kunne slette beskederne. Feks alle de oplysninger om lukkedage mm som er ret ligegyldig information for mig. Alle de beskeder gør at det er sværere at finde feks handler, udbytter mm.
Så en slet funktion ville være at ønske

Andreas Stær
Svar til  Hanne Ravneberg
2024-07-04 10:42

Hej Hanne. Tak for din feedback – vi evaluerer hele tiden, hvad vi sender ud i beskederne. Vi vil naturligvis kun sende noget, som kunderne finder relevant. Information om handler udbytter med mere findes under fanen “Ordrer” i app’en, og kommer ikke gennem beskedsystemet.

mvh Andreas / Nordnet

Søren
Søren
2024-07-03 16:59

Vil I så ikke være søde at differentiere mellem beskederne? Jeg har altid ignoreret notifikations-ikonet, fordi det typisk blot er info om ændrede åbningstider på en børs grundet helligdage. Fin info for nogen fuldstændig ligegyldig for mig

Andreas Stær
Svar til  Søren
2024-07-04 10:35

Hej Søren. Tak for din kommentar – det er rigtig god feedback, som vi tager med videre. Det skal jo helst være sådan, at vi kun skriver om det, som er vigtigt for modtagerne. Mvh Andreas / Nordnet

Kristian
Kristian
Svar til  Andreas Stær
2024-07-04 10:42

Det kunne også være rart, hvis beskederne ikke bliver duplikeret. Jeg har selv flere konti og et par stykker til mine børn, og de får også beskeder om åbningstider som jeg så skal ind og åbne.