Spring til hovedindhold

Ingen over og ingen ved siden af Nvidia

Nvidia leverede det, som formentlig bliver regnskabssæsonens mest omtalte regnskab, og det påvirker hele aktiemarkedet. Få et overblik over regnskabet, og hvordan det påvirker resten af aktiemarkedet.

Nvidia leverede det, som formentlig bliver regnskabssæsonens mest omtalte regnskab, og det påvirker hele aktiemarkedet.

Overblik

  • Forventningerne til Nvidias regnskab var høje.
  • Nvidia svigtede ikke og leverede bedre end ventet.
  • For 1. kvartal blev omsætningen med 26 mia. USD ca. 1,25 mia. USD bedre end forventet.
  • Indtjeningen blev på 6,12 USD/aktie og dermed noget bedre end de ventede 5,58 USD per aktie.
  • For næste og dermed indeværende kvartal ser tingene også gode ud godt hjulpet af ”basiseffekten”.
  • Inklusive den positive omsætningsafvigelse for Q1 (basiseffekten) betyder det, at Q2 skal være 27,3 mia. Her guider Nvidia for en omsætning på 28 mia., og mon ikke også denne forudsigelse er forsigtig?
  • Forventningerne lå forud for Q2-regnskabet på 26,4 mia..
  • Nvidia annoncerer et aktiesplit på 1:10.

Nvidia trækker andre chipproducenter og hele aktiemarkedet med op

Nvidia leverede igen det som investorerne forventede, håbede og mere til. Den største udfordring, siger Nvidia, er ikke efterspørgslen, men udbuddet. Selv inklusive basiseffekten ligger indeværende kvartal over forventningerne. Derudover hævede Nvidia udbyttet og annoncerer et aktiesplit. Indenfor chipindustrien er der ingen over og ingen ved siden af Nvidia. Regnskabet trækker ikke kun andre chipaktier med op, men løfter hele aktiemarkedet og stemningen. Forventningerne var store, men Nvidia svigtede ikke.

Ovenstående er ikke en anbefaling til at købe eller sælge værdipapirer.Dette blogindlæg er udarbejdet til informationsformål. Blogindlægget udgør således ikke investeringsmæssig eller anden rådgivning. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidigt afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer