Spring til hovedindhold

Livsvarig pension hos Nordnet: Vi søger 4 nye kollegaer for at tage næste skridt i at gøre livrente til virkelighed

Pension

Vi har allerede foretaget de indledende øvelser – men nu er vi klar til at tage næste skridt på vejen mod at gøre livsvarig pension hos Nordnet til en realitet. For at gøre det til virkelighed har vi brug for flere hænder – og ikke mindst skarpe hoveder.

Flere og flere kunder ønsker at flytte deres pension til Nordnet, og vi arbejder nu på at udvide vores udbud af pensionstilbud til også at omfatte livsvarig pension, også kaldet livrente. Vi har allerede foretaget de indledende øvelser – men nu er vi klar til at tage næste skridt på vejen mod at gøre livsvarig pension hos Nordnet til en realitet. For at gøre det til virkelighed har vi brug for flere hænder – og ikke mindst skarpe hoveder.

Vil du være en del af Danmarks største investeringsplatform for private, hvor pension spiller en større og større rolle?

Liselotte Milting, Nordnet

Aktuar Liselotte Milting startede i Nordnet 15. november 2023 og står i spidsen for Nordnets livrenteprojekt. Hun kom fra en stilling som underdirektør og Head of Pensions i PFA. Læs mere om annonceringen her.

Nordnet startede for 28 år siden med det formål at demokratisere opsparing og investeringer. Vi er nu vokset til at være den førende digitale platform for opsparing og investeringer i Norden. Gennem innovation, enkelhed og gennemsigtighed udfordrer vi traditionelle strukturer og giver private investorer adgang til samme information, værktøjer og service som professionelle.

Fire stillinger til fire forskellige roller inden for liv og pension

Vi søger fire forskellige profiler, der alle har et indgående kendskab til pensionsmarkedet i Danmark, som både er skarpe indenfor deres felt og har mod på at være med til at skabe noget nyt, som kan forandre pensionsudbuddet for danskerne.

Fælles for alle rollerne er, at man skal have indsigt i og erfaring med både private og firmaoprettede pensionsordninger, og så må man have særlig forståelse for livrenteprodukter.

Nordnet er en nordisk virksomhed, og en del af arbejdet foregår i samarbejde med vores hovedkontor i Stockholm samt vores Livsselskab i Oslo. Derfor er det vigtigt, at du er komfortabel med at tale og skrive engelsk, som er vores koncernsprog.

Lokalt i Danmark er vi en lille organisation i den store organisation. Vi har en flad organisation og et tæt samarbejde, så fælles for alle stillingerne er, at man kommer til at beskæftige sig bredt med mange forskellige opgaver.De fire stillinger, vi har åbne nu, er:

#1 Pension Business Manager

Da jobbet vil byde på mange uforudsete udfordringer, er det vigtigt, at du har et stærkt drive til at se muligheder, skabe nye løsninger og løse problemer. Og at du trives med den slags opgaver.Du kommer blandt andet til at arbejde med:

 • Product governance
 • Produktspecifikationer
 • Beslutningsindstillinger
 • Projektledelse
 • Kundeindsigter

Du vil få en stor berøringsflade med resten af Nordnets organisation – både lokalt i Danmark, i Sverige og med livsselskabet i Norge. Det kræver også flair for samarbejde på tværs af lande, afdelinger og fagområder, samt et godt tag på vores koncernsprog, som er engelsk.Vi forestiller os at du har mindst 5 års erfaring og du har måske allerede erfaring med et job som Product Owner/specialist i pensionsverdenen. Du har en relevant uddannelse inden for Liv og Pension. Det kan f.eks. være fra Forsikringsakademiet niveau 5 eller 4. Det kan også være, at du har en bachelor i forsikringsmatematik/mat-øk fra KU.

#3 Senior sagsbehandler til pension

Til jobbet som senior sagsbehandler søger vi dig, som har mange års erfaring  – og gerne erfaring med mange forskellige typer af administrative opgaver i et pensionsselskab. Dine erfaringer gør dig i stand til, sammen med det øvrige team at tilrettelægge processer, opdatere arbejdsbeskrivelser og løse en masse andre udfordringer, som et ungt pensionsselskab kan stå over for. Du kommer til at varetage opgaver inden for produktion og administration, samtidig med at jobbet vil give dig mulighed for at bruge dine erfaringer til at skabe gode processer og rutiner. Du udviser holdånd og er som person ikke bange for at komme med nye ideer eller dele ud af dine erfaringer til dine kolleger. Til gengæld vil du få mulighed for at sætte dit eget præg på sagsbehandlingen. Du skal som minimum have afsluttet niveau 4 på Forsikringsakademiet.Du vil få en stor berøringsflade med resten af Nordnets organisation og du har brug for at være stærk i vores koncernsprog, som er engelsk.Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

 • Oprette, ændre, overføre livrenten ind og ud af Nordnet AB
 • Håndtering af PAL på kundens police, herunder PAL fritagelse
 • Udbetalinger til kunden eller arvinger
 • Årsskifte-håndtering herunder indberetning af PAL-skatteopgørelser og korrektioner
 • Håndtere diverse indberetninger til myndigheder om livrenten
 • Test af systemer ved release af nye versioner

Hvordan er det at arbejde hos Nordnet?

På kontoret i København arbejder i alt 60 personer, hvoraf ca. en fjerdedel arbejder dedikeret med pension. Vores mission er at gøre investering og pension til noget, som alle selv kan tage hånd om og forstå. Gennem at tilbyde simple løsninger til fair priser. Vi har en uformel kultur og er et lille team, hvor der er store muligheder for at arbejde bredt med mange forskellige aspekter, sætte sit præg på vores løsninger, tage ansvar, og ikke mindst være med til at løse udfordringer for vores kunder.

Passer vi sammen?

Er du fuld af gåpåmod og ser du muligheder frem for begrænsninger, så er det et rigtig godt udgangspunkt for at blive en del af vores hold. Du skal have en entreprenørånd gemt i dig samt have viljen til at påvirke forretningen og til at udvikle dig.

Det tilbyder vi dig

Nordnet Danmark er en filial af Nordnet AB, som har hovedsæde i Stockholm. I Danmark sidder vi 60 engagerede kolleger, og hos os er åben kommunikation og højt til loftet vigtige værdier. Vi sidder på 5. sal på Havneholmen 6 med en fantastisk udsigt.Se mere om, hvordan det er at arbejde hos på vores karrieresite – og så kan du selvfølgelig downloade vores app og oprette en profil for at få en idé om, hvorfor kunderne er begejstrede for at være hos os – og også gerne vil flytte deres livsvarige pension herhen.

Spørgsmål og ansøgningsfrist

For mere information er du velkommen til at kontakte:Liselotte Milting (Business Manager og Business Analyst)
liselotte.milting@nordnet.dk
Tlf. +45 26 27 10 02eller

Anne Christensen, Head of Pension Operations (Senior og Junior sagsbehandler)
anne.christensen@nordnet.dk
Tlf: +45 61 56 56 94

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer