Spring til hovedindhold

Økonomichefens guide til Nordnet One

Vi har spurgt Økonomichefen, kendt fra YouTube og Instagram, om han vil dykke ned i de tre Nordnet One-fonde og fortælle, hvorfor han synes de er interessante, og hvordan du kommer i gang. Det er der kommet denne video ud af, hvor du bl.a. kan lære mere om fondenes opbygning, fordeling af aktier og obligationer, risikoprofil, beskatning og investeringsmulighederne gennem en månedsopsparing, depot for mindreårige, pension mv.

Mere om Nordnet One

Nordnet One er en alsidig investeringsløsning til den langsigtede opsparing. Alle tre fonde, Forsigtig, Balance og Offensiv, er professionelt sammensat og forvaltet, så du ikke selv behøver at følge med i markedsudviklingen hele tiden. Få alle Kaspers gode pointer i videoen og læs endnu mere om Nordnet One her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Luca
Luca
2024-02-15 15:43

no english?