Spring til hovedindhold

Sådan vil vi udvikle Shareville

For lidt over et år siden vidste vi overhovedet ikke, hvordan Nordnets kunder ville tage imod Shareville. Vi håbede, at I ville se det som en mulighed for at lære af hinanden, blive inspireret og blive bedre til at få jeres penge til at vokse.

Brugere af Shareville præsterer bedre
Nu har vi svaret. Vi har nu næsten 70.000 delte porteføljer med en gennemsnitlig værdi på 213.016 kr. Nu er 20 procent af alle handler foretaget via Nordnet offentlige. Du kan altså når som helst se hvilke værdipapirer, der købes og sælges i alle disse 70.000 porteføljer og til hvilken kurs. Se eksempelvis hvordan DSV handles lige nu.

Vi har også kunne konstatere, at de, der deler porteføljer på Shareville, får pengene til at vokse mere end kunderne, som ikke deler porteføljerne. Brugerne af Shareville har i gennemsnit et højere afkast på fire procentpoint end øvrige kunder i Nordnet.

På baggrund af disse tal er vi spændte på at tage næste skridt i udviklingen. Og det føles naturligt at fortælle om planerne for fremtiden her på bloggen om Transparent Banking.

Næste skridt: Lukkede grupper
Mange brugere har sagt, at de gerne vil have muligheden for at lave egne grupper, hvor de kan sammenligne sig med eksempelvis kollegerne på arbejdet, i foreningen eller gruppen af venner. Da vi begyndte at udvikle dette, spurgte vi os selv, om grupperne skulle være hemmelige, så kun gruppens medlemmer kunne se aktiviteten i gruppen. Vi bestemte os ret hurtigt for at andre skulle kunne se, hvad der skete i grupperne, da enhver anden løsning ville gå imod hele ideen med og styrken ved Shareville.

Resultatet bliver derfor lukkede grupper, hvor ikke hvem som helst kan være med, men hvor alle stadig kan se gruppens aktiviteter og diskussioner. Vil man kommunikere privat med hinanden på Shareville, så kan man fortsat sende private beskeder.

I de lukkede grupper vil man blandt andet kunne se medlemmernes indbyrdes ranking på baggrund af udvikling samt en topliste med medlemmernes beholdninger. De lukkede grupper vil dukke op i løbet af nogle uger.

Planlagt: App til iOS
I løbet af det første år er vi blevet spurgt: ”Hvornår kommer appen?”. Nu kan vi svare, at den første app, til iOS, kommer indenfor nogle måneder. De to vigtigste fordele ved appen bliver muligheden for skræddersyede push-beskeder, og at du hurtigt kan se din porteføljes udvikling uden at skulle logge ind hver gang.

Vi har valgt at fokusere på én app ad gangen og begyndte med iOS, da langt størstedelen af vores medlemmer bruger det. Næste skridt bliver naturligvis at udvikle en app til Android også.

Hjælp os med at blive bedre
Afslutningsvis vil vi, der arbejder med Shareville, takke for al den feedback, vi får fra vores brugere. Det er jeres behov, som styrer vores udvikling. Hjælp os gerne fortsat med at blive bedre ved at sende os feedback på info@shareville.se, eller ved at skrive en kommentar til dette blogindlæg. Vi bygger Shareville sammen med jer.

Fabian Grapengiesser

Grundlægger og administrerende direktør, Shareville

Blogindlægget er oversat fra svensk

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer