Spring til hovedindhold

Hvordan opretter jeg en konto og overfører penge?

Sådan opretter du en konto

Du kan nemt oprette en konto hos Nordnet, når du vil i gang med at investere. Det tager kun ca. 10 minutter.

For at du kan blive oprettet som kunde, har vi brug for information om dig. Det kan måske virke tungt at svare på, men det skyldes, at vi går op i ordentlighed og at passe på information om vores kunder.

Opret en konto her

Du kan også hente vores app og komme i gang der ved at trykke på "Bliv kunde".


Sådan overfører du penge til din konto

Når du er oprettet som kunde, skal du overføre penge til din konto hos Nordnet for at komme i gang med at investere. Pengene skal overføres til dit aktiedepot. Har du en aktiesparekonto, som du vil overføre penge til, skal du lave en intern overførsel fra dit aktiedepot til din aktiesparekonto.

På billederne her viser vi, hvordan du finder kontonummeret til dit aktiedepot i appen. Du kan også finde det via linket her. Skal du lave en intern overførsel til fx din aktiesparekonto, gør du også det ved at klikke på "Overførsler" i appen (se billedet nedenfor).

NN Academy - Overfør penge

Når du har kontonummeret klar, skal du blot lave en overførsel fra din almindelige bank til din konto hos Nordnet.

💡 Hvis du vil investere med en Månedsopsparing, kan det være en god idé at oprette en fast månedlig overførsel fra din almindelige bank til din Nordnet-konto. Så er pengene klar hver måned til at blive investeret automatisk.


Vores løsning til indbetaling er udviklet i samarbejde med Danske Bank. Derfor kan “Danske Bank” være angivet som modtager, når du overfører. 

Pengene vil typisk kunne ses på din konto inden for 30 minutter, hvis du laver en straksoverførsel. Alternativt kan du se dine penge den kommende bankdag.


Nu er du klar til at investere!


Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidigt afkast.


Kom i gang med platformen.Opret en konto