Spring til hovedindhold

Investerings­guiden.

Din skræddersyede portefølje.

Investerings­guiden.

Din skræddersyede portefølje.

Tag din opsparing til nye højder.

Det kan være svært at finde de rigtige investeringsforeninger, når der er flere hundrede at vælge imellem. Derfor har vi Investeringsguiden – værktøjet, som foreslår dig en porteføljesammensætning baseret på dine behov.

Investeringsguiden hjælper dig med at finde det rigtige risikoniveau for din langsigtede investering. Du skal blot svare på nogle spørgsmål, og så får du et personligt investeringsforslag, som giver din opsparing de bedste vilkår. Det er vigtigt, at du besvarer spørgsmålene så præcist som muligt, da vi herved kan sikre, at investeringsforslaget passer bedst muligt til dig. 

Modtager du offentlige ydelser?
Investering i værdipapirer kan påvirke tildelingen af de offentlige ydelser, der afhænger af din formue og indkomst. Er du i tvivl om et positivt investeringsafkast vil påvirke dine offentlige ydelser, anbefaler vi, at du undersøger det nærmere, inden du investerer.

Din personlige opsparing.

  • Skræddersyet forslag på få minutter.
  • Gratis og enkelt.

Sådan virker det.

Svar på spørgsmålene.

Dine svar hjælper os med at finde dit personlige risikoniveau.

Skræddersyet forslag.

Du bliver præsenteret for en portefølje bestående af forskellige investeringsforeninger, som passer til dit risikoniveau.

Køb investeringsfonde.

Nu kan du starte din opsparing i investeringsfonde udvalgt til dig.

Information om investeringsforslaget.

Nordnet udvælger de værdipapirer vi vurderer som bedst til vores kunder. Nordnet vurderer ud fra omkostninger og stjerner ved Morningstar. Alle de porteføljer vi anbefaler via investeringsguiden forventes, at give positivt afkast efter omkostninger. Nordnet benytter afkastforventninger fra Rådet for Afkastforventninger der kan findes på www.afkastforventninger.dk.

Rådgivningen er baseret på de svar, som du har givet. Nordnet vil ikke foretage opfølgning eller tilpasning, hvis forudsætningerne ændrer sig. Hvis dine forudsætninger ændrer sig, anbefaler vi, at du gennemfører Investeringsguiden igen.

Spørgsmål og svar.

Ja, hvis du vil investere regelmæssigt i en eller flere af de investeringsforeninger, som Investeringsguiden foreslår, så kan du starte en månedsopsparing.

Det koster ikke noget at bruge Investeringsguiden, og investeringsforeningerne, som den foreslår, har samme administrationsomkostninger, som normalt. Administrationsomkostningerne vises, inden du beslutter, hvad du vil investere i.

For at Investeringsguiden kan sammensætte en portefølje, skal vi vide mere om dine finansielle mål, din risikovilje og -viden. Også kaldet egenhedsvurdering. Ud fra din egenhedsvurdering sammensættes en portefølje, som passer til dine mål ud fra din risikovilje samt risikoviden.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.