Investeringsguiden.

Din skræddersyede portefølje.

Tag din opsparing til nye højder.

Det kan være svært at finde de rigtige investeringsforeninger, når der er mere end 300 at vælge imellem. Derfor har vi Investeringsguiden – værktøjet, som foreslår dig en baseret på dine behov.

Investeringsguiden hjælper dig med at finde det rigtige risikoniveau for din langsigtede investering. Du skal blot svare på nogle spørgsmål, og så får du et personligt investeringsforslag, som giver din opsparing de bedste vilkår.

Din personlige opsparing.

  • Skræddersyet forslag på få minutter.
  • Gratis og enkelt.

Sådan virker det.

Svar på spørgsmålene.

Dine svar hjælper os med at finde dit personlige risikoniveau.

Skræddersyet forslag.

Du bliver præsenteret for en portefølje bestående af forskellige investeringsforeninger, som passer til dit risikoniveau.

Køb investeringsfonde.

Nu kan du starte din opsparing i investeringsfonde udvalgt til dig.

Spørgsmål og svar.

Ja, hvis du vil investere regelmæssigt i en eller flere af de investeringsforeninger, som Investeringsguiden foreslår, så kan du starte en månedsopsparing.

Det koster ikke noget at bruge Investeringsguiden, og investeringsforeningerne, som den foreslår, har samme administrationsomkostninger, som normalt. Administrationsomkostningerne vises, inden du beslutter, hvad du vil investere i.

For at Investeringsguiden kan sammensætte en portefølje, skal vi vide mere om dine finansielle mål, din risikovilje og -viden. Også kaldet egenhedsvurdering. Ud fra din egenhedsvurdering sammensættes en portefølje, som passer til dine mål ud fra din risikovilje samt risikoviden.

Information om investeringsforslaget.

Udvalget af investeringsforeninger baseres på en analyse af hele Nordnets udbud af investeringsforeninger. Investeringsguiden anses ifølge loven for at være ikke-uafhængig rådgivning. Det skyldes, at Nordnet modtager provision fra nogle af de fonde, som indgår i Investeringsguidens investeringsforslag. Investeringsguiden kan også indeholde fonde, som forvaltes af selskaber, som har tætte relationer til Nordnet.

Rådgivningen er baseret på de svar, som du har givet. Nordnet vil ikke foretage opfølgning eller tilpasning, hvis forudsætningerne ændrer sig. Hvis dine forudsætninger ændrer sig, anbefaler vi, at du gennemfører Investeringsguiden igen.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.