Spring til hovedindhold

De mest populære aktier i september

Danske Bank

Uroen omkring Danske Bank har i den grad påvirket aktiekursen. Alene i løbet af september faldt aktiekursen med 10% som konsekvens af nye afsløringer i forlængelse af hvidvaskskandalen, som resulterede i Thomas Borgen meldte sin afgang som administrerende direktør.

Deltag i debatten om Danske Bank på Shareville 

Bioporto

Det lille danske biotekselskab, Bioporto, har haft en fantastisk kursudvikling i september op opnåede tæt på en fordobling af aktiekursen. Amerikanske Maxim indledte dækningen af aktien med en købsanbefaling og et kursmål på 3 USD, hvilket sendte aktiens kurs i vejret.

Ambu

Ambu er efterhånden fast inventar på listen over de mest populære aktier.

Aktien er efter en lang periode som kursmæssigt højhastighedstog nu slået i bakgear – og siden midten af august måned har investorerne oplevet en hidtil uset korrektion af aktiekursen.

Danske aktier Nye ejere
DANSKE BANK 1.466
BIOPORTO 531
Ambu B 495
Hypefactors 338
Ørsted 268
IC GROUP 153
BAVARIAN NORDIC RESEARCH INST. 66
SPAR NORD BANK 53
COLUMBUS IT PARTNER 51
CHEMOMETEC A/S 45
DSV B 42
NOVOZYMES B 30
MAERSK B 28
TORM PLC 24
NNIT A/S 23

JD.com

Den kinesiske handelsplatform, som ofte sammenlignes med den amerikanske mastodont Amazon, er faldet støt på markedet i løbet af 2018, og aktien nåede i september lavpunkt for året. Nordnets kunder har nu også fået mulighed for at handle aktien, hvilket har sendt selskabet i top over de mest populære udenlandske aktier.

Oncology Ventures A/S

Det svensknoterede Oncology Ventures arbejder inden for biotek og medicinal med fokus på helbredelse af kræft. Selskabet er for første gang at finde på listen.

Teva Pharmaceutical

Det israelske medicinalselskab med Kåre Schultz i spidsen er fortsat en af de absolut mest populære aktier blandt Nordnets danske kunder. Så derfor er det nok ikke den store overraskelse, at den også i denne måned er med på listen.

Læs også: Teva – FDA godkendelse er en rigtig god nyhed

Udenlandske aktier Nye ejere
JD.COM 330
Oncology Venture A/S 319
TEVA PHARMACEUTICAL INDUSTRIES 228
AURORA CANNABIS INC 189
Gomspace Group AB (fd GS Sweden) 173
FINGERPRINT CARDS B 149
TESARO, INC. 114
TILRAY, INC. 81
MICROSOFT CORP 71
APPLE COMPUTER 70
TESLA MOTORS INC 64
CLOETTA AB 60
FTE NETWORKS INC 58
PROTALIX BIOTHERAPEUTICS INC 56
MARINE HARVEST ASA 53

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer