Spring til hovedindhold
Dette er en annonce fra Amundi.

Amundi: Europas største udbyder af ETF'er.

Oplev produkterne fra den europæiske ETF-mester.

Amundi er allerede den største europæiske ETF-udbyder1 med mere end EUR 190 milliarder2 i aktiver under forvaltning.

Men vi sigter meget højere end det – både for dig og for os. Vi sigter efter at være den europæiske ETF-leverandør, der giver dig, hvad du har brug for, og løfter niveauet i hele vores branche.

Omkostningseffektive ETF’er

Med over 300 ETF'er i vores sortiment3 er vi sikre på, at du vil finde en fond, der passer til dine behov. Fra investeringer med fokus på ESG og klima til tematiske strategier, fra rentebærende ETF’ere til billige byggeklodser. Vi er stolte af at tilbyde et af de bredeste, mest likvide ETF-udbud på markedet for UCITS-fonde.


1 Kilde: ETFGI, maj 2023, Amundi ETF er den førende europæiske ETF-udbyder med hovedkontor på det europæiske marked baseret på aktiver under forvaltning.2 Kilde: Amundi ETF, Gold ETC inkluderet, pr. 2023-06-30.3Kilde: Amundi ETF, pr. 2023-06-30.

Hvorfor overveje Amundi ETF'er?

  • Lave omkostninger – fra 0,04 % om året

  • En bred vifte af muligheder – fra aktier fokuseret på vækstmarkeder til modne markeder, eller porteføljer af stærke virksomheder med høje og stabile udbytter, til et komplet udvalg af obligations-ETF'er

  • Grønne investeringer? Vi har Europas største udvalg af ESG ETF'er, så hvorfor ikke gå grønt og afspejle dine værdier i dit depot med bæredygtig eksponering.
    Kilde: ETFGI Global ESG ETF og ETP Industry Insights, marts 2023

amundi grafik

Dine investeringer behøver ikke at belaste planeten.

Ansvarlige investeringer var fra begyndelsen en af Amundis fire kerneværdier og er fortsat hjørnestenen i den vej, virksomheden udvikler sig. Som en af verdens mest ansvarlige kapitalforvaltere1 er vi forpligtet til at hjælpe investorer med at nå deres bæredygtighedsmål og gøre overgangen til at begrænse klimaændringer så kort som muligt.

Vi ønsker at hjælpe dig med at investere dine penge på en meningsfuld, enkel og omkostningseffektiv måde. Uanset hvad du investerer i, er der en måde at integrere ESG på. Med mere end 100 ESG- og klima-ETF'er er det nu muligt at gennemgå din portefølje og overveje, hvordan ESG kan spille en større rolle.

Så lad dine penge gøre en forskel med for eksempel New Energy ETF, som investerer i verdens førende vedvarende energiselskaber, eller Green Bond ETF, hvis overskud går til projekter, der har miljømæssige mål.

1 Kilde: Amundi Asset Management – ShareAction Report december 2022, baseret på AUM.

Begynder din investeringsrejse nu?

Høje omkostninger er ikke det, du har brug for – slet ikke hvis markedet er hårdt.

Mange af Amundis mest populære ETF'er er tilgængelige via Nordnets månedlige opsparing. Det betyder, at du også ved at investere et mindre beløb hver måned kan investere som større investorer.

Video: Lær mere om Amundis bæredygtighedsmanifest.
Video: Lær mere om Amundis bæredygtighedsmanifest.

Nogle af Amundis mest populære ETF'er hos Nordnet

Lyxor Nasdaq 100

Lyxor Nasdaq-100

Lyxor Nasdaq 100 har til formål at følge sit navneindeks, der afspejler de største selskaber inden for blandt andet computer, bioteknologi, sundhedspleje, telekommunikation og transport. De nuværende største beholdninger omfatter Microsoft, Apple og Nvidia

Omkostninger: 0.22%

Lyxor Core STOXX Europe 600

Lyxor Core STOXX Europe 600

Lyxor Core Stoxx Europe 600 har til formål at følge Stoxx Europe 600 Net Return EUR benchmarket. Indekset består af store, mellemstore og små virksomheder på tværs af Europa. De nuværende største beholdninger omfatter Nestle, ASML Holding og Novo Nordisk

Omkostninger: 0.07%

Amundi MSCI Japan

Amundi MSCI Japan

Amundi MSCI Japan har til formål at følge MSCI Japan Net Total Return Index. Indekset er designet til at afspejle afkastet blandt store og mellemstore selskaber på det japanske aktiemarked. De nuværende største beholdninger omfatter Toyota, Sony og Keyence.

Omkostninger: 0.12%

Amundi Prime Global

Amundi Prime Global

Amundi Prime Global har til formål at følge Solactive GBS Developed Markets Large & Mid Cap USD Index (Net Total Return). Denne ETF giver eksponering til store og mellemstore aktier i 23 udviklede lande. De nuværende største beholdninger omfatter Apple, Microsoft og Amazon.

Omkostninger: 0.05% 

Andre tematiske ETF'er, som er populære blandt Nordnets kunder

Amundi MSCI Semiconductors ESG Screened

Amundi MSCI Semiconductors ESG Screened

Målet er at følge MSCI ACWI Semiconductors & Semiconductor Equipment ESG Filtered NET USD Index. Indekset består af store og mellemstore selskaber på tværs af både modne og nye markeder, som er klassificeret i Semiconductors and Semiconductor Equipment Industry Group.

Omkostninger: 0.45%

MSCI Future Mobility ESG Filtered

Lyxor MSCI Future Mobility ESG Filtered

Formålet er at afspejle resultaterne af selskaber, der forventes at få betydelige indtægter fra områder som elektriske køretøjer inkl. komponenter og materialer, selvkørende enheder, nye måder til passager- og godstransport, dele-transport med mere.

Omkostninger: 0.45%

robotics AI 750x650

Amundi MSCI Robotics & AI ESG Screened

AktieIndekset har til formål at afspejle afkastet af selskaber, som forventes at få markante overskud fra omåder som robotteknologi, kunstig intelligens, cloud computing, cybersecurity og medicinske robotter. De nuværende største positioner er bl.a. Nvidia, Adobe og Arista Networks.

Omkostninger: 0.40%

new energy 750x650

Lyxor New Energy ESG Filtered

Lyxor New Energy har til formål at følge indekset MSCI ACWI IMI New Energy ESG Filtered ved at afspejle afkastet af aktier, hvis aktiviteter er knyttet til udvikling af produkter og tjenester inden for sektorer som alternativ energi, energieffektivitet, batterier og smart grid-teknologier.

Omkostninger: 0.60%

Vigtig information om risici og afkast.

Denne side er af kommerciel karakter. Dette er salgsfremmende og ikke-kontraktlig information og skal ikke opfattes som en investeringsanbefaling eller opfordring til at tegne, købe eller sælge værdipapirer.

Der er altid risici forbundet med investering og finansielle instrumenter. Værdien og afkastet af investeringer kan ændre sig, og den investerede kapital kan gå helt tabt. For oplysninger om omkostninger, gebyrer og andre udgifter henvises til prospektet og PRIIPS Key Information Document (KID), der er tilgængeligt på www.amundietf.com.

Potentielle investorer opfordres til at konsultere en professionel rådgiver for at afgøre, om en sådan investering er egnet til deres profil og må ikke basere deres investeringsbeslutninger udelukkende på oplysningerne på denne side.

Historisk udvikling er ikke en garanti for fremtidige afkast. Du bør gøre dig bekendt med ethvert ETF-prospekt og KID, før du træffer investeringsbeslutninger. Du kan tilgå ETF-prospektet og KID på ETF-administrationsselskabets hjemmeside, og du kan også finde KID'et på på ETF'ens oversigtsside hos Nordnet.