Spring til hovedindhold


Investerings-
­foreninger.


Stort udvalg og hjælp til at vælge.

Har du ikke mulighed for at følge markedet nøje, og vil du gerne sprede din risiko? Så er investeringsforeninger, også kaldet investeringsfonde, en nem måde at investere på. Vores screener gør det nemt at søge de investeringsforeninger frem, som har et lavt CO2-aftryk eller fjerne dem, der har uønskede beholdninger i porteføljen.

Åbn depot
  • Overblik med Morningstar Rating.

  • Kurtagefri opsparing med Månedsopsparingen.

  • Få hjælp til at vælge med Investeringsguiden.

Start en Månedsopsparing.

Med en fast månedsopsparing er du sikker på at komme i gang med at investere - og det bliver nemmere at få sparet en formue op. Hos Nordnet kan du både spare op i børshandlede fonde (investeringsforeninger og ETF'er) og i udenlandske fonde.

Vores guide-funktion hjælper dig med at finde de rigtige investeringsfonde for lige netop dig. Gennem et par enkle trin kan du oprette din egen Månedsopsparing i investeringsfonde på få minutter. Du vælger selv, hvor meget og hvor ofte du vil spare op.

Start din egen Månedsopsparing

210615_NORDNET_13_0058.jpeg

Få rabat med Rabattrappen.

Er du kunde hos Nordnet, får du rabat på de investeringsfonde, du har investeret i. Det kalder vi for Rabattrappen. Du vil blive refunderet dele af den formidlingsprovision, vi modtager fra de fondselskaber, der har indgået en distributionsaftale med Nordnet.

Læs mere

  • Få 25-100 % rabat på formidlingsprovisionen*

  • Spar op til tusindvis af kroner. Hvert år.

  • Mere afkast til dig.


*Rabatten udbetales, hvis du er berettiget til 50 kr. pr. kvartal eller derover.

Få hjælp til at vælge investeringsforeninger.

Investeringsguiden

Investeringsguiden hjælper dig med at finde det rigtige risikoniveau for din langsigtede investering. Du skal blot svare på nogle enkelte spørgsmål, og så får du et personligt investeringsforslag, som giver din opsparing de bedste vilkår.

Tag Investeringsguiden

Marknad-Fondinspiration-image2-770x325.jpeg

Samarbejdsaftaler og provision.

Nordnet har en samarbejdsaftale med alle investeringsforeninger, som vises på Screeneren samt tilhørende sider.

En samarbejdsaftale med Nordnet betyder, at vi modtager formidlingsprovision.

Der er ingen sammenhæng mellem, hvordan de enkelte fonde vises på nordnet.dk, og hvor meget formidlingsprovision, som udbetales til Nordnet. Toplister genereres automatisk på baggrund af statistik for udvikling eller ranking fra Morningstar.

Læs mere om provision for investeringsforeninger

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.