SKAGEN m2 A

Ejendomme Indirekte - Globale
Udvikling 1 år+ 25.63 %
Morningstar rating
Morningstar Rating baseres på fondens historiske udvikling de seneste tre år og sammenlignes inden for sin kategori. Den højeste rating er 5 og går til de 10 procent bedste fonde  i hver kategori.
Morningstar sustainability rating
Morningstar Sustainability Rating måler, hvor godt selskaberne, som en fond har investeret i, håndterer ESG-spørgsmål (environmental, social, governance) og hvor stor risiko, der er for øgede problemer med virksomhedens bæredygtighed sammenlignet med andre lignende fonde.
Risiko (volatilitet)
Risiko/afkastindikatoren viser forholdet mellem risiko og potentielt afkast ved en investering i fonden. Indikatoren er baseret på, hvordan fondens værdi har ændret sig de seneste fem år.
1
2
3
4
5
6
7
Seneste NAV (24/1/2020)
NAV står for net asset value og betyder nettoaktivernes værdi (også kaldet indre værdi). NAV for en afdeling fremkommer ved, at afdelingens samlede formue minus omkostningerne gøres op og divideres med antallet af ejerandele.
196.59 DKK
Kursændring en dag
+ 0.96 %
Sammenlign
Stoptid
Du skal have afgivet din orde inden dette tidspunkt, for at ordren bliver eksekveret.
13:00
Minimum køb
100 DKK
Årlige omkostninger
1.5 %
Hvoraf administrationsomkostning
1.5 %
Resultatbaseret omkostning
10 %
Belåningsværdi
85 %
SK
SKAGEN m2 A

SKAGEN m2 er en aktivt forvaltet fond med et globalt investeringsmandat. Porteføljeforvalterne søger investeringer af høj kvalitet til en lav pris, som er kendetegnet ved at være undervurderede, underanalyserede og upopulære. Fondens målsætning er at finde finansielle instrumenter, som udnytter det underliggende afkast fra ejendom og den risiko, der er knyttet til ejendomsinvesteringer på relevante markeder. Aktiv forvaltning vil sige, at porteføljeforvalterne investerer i selskaber baseret på egne analyser. Med sund fornuft og langsigtethed søger porteføljeforvalterne at undgå køb i populære aktier til en for høj pris sammenlignet med selskabets fundamentale værdi og indtjening. Resultaterne i selskaberne skabes over tid, og det gør fondens afkast også. SKAGEN m2 investerer for tiden ikke i derivater.

ISIN
NO0010657356
Kategori
Ejendomme Indirekte - Globale
Belåningsværdi
85 %
UCITS
Ja
Fondens startdato
31. oktober 2012
Central investorinformation

Forvalter

Ansvarlig forvalter
Michael Gobitschek
Forvaltet fonden siden
31. oktober 2012
SKAGEN ASSkagen 3, Torgterrassen, 5. etasje4001 Stavanger
+47 51 80 39 00http://www.skagenfondene.no
Aktier
96.1 %
Kort rente
3.9 %

Største regioner

Eurozonen 31.8 %
USA 23.9 %
Europa ekskl. eurozonen 16.3 %
Japan 8.8 %

Største brancher

Ejendomme
85.5 %
Industri
7.6 %
Cyklisk forbrug
6.0 %
Sundhed
1.0 %
Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester, accepterer du vores brug af cookies.Læs mere