Spring til hovedindhold

Opsparing

Tag din opsparing til næste niveau.

Invester enkelt i aktier, fonde og meget mere. Alt sammen med lave omkostninger.

Hver en krone tæller, når det gælder dine penge. Flyt din opsparing til Nordnet med nogle få klik, og du er hurtigt i gang med at investere i aktier, fonde og meget mere. Alt sammen med lave omkostninger. Vi har en brugervenlig platform og masser af værktøjer, der kan tage din opsparing til næste niveau.

Fra gebyr til gevinst.

Mange tænker ikke over, hvor meget de betaler for at investere, hvis bare deres afkast er højere end de gebyrer, de betaler. Men faktisk spiller omkostningerne en stor rolle for afkastet på din opsparing. Det er derfor, at:

  • Der er lavere gebyrer på Nordnets indeksfonde.
  • Vi giver rabat på 600 andre fonde.
  • Har lav kurtage på aktier.
  • Har skrottet depotgebyrerne.

Ja, du kan endda spare endnu mere, hvis du opretter en Månedsopsparing. Alle de besparelser løber op og kan give dig tusindvis af kroner mere på kontoen, når du tager din opsparing til næste niveau.

Fra nemt for banken til nemt for dig.

Selvom vi synes, at vores egne fonde er noget særligt – ikke mindst på grund af de lave gebyrer – er vi ikke ude på at begrænse dig. Hos os får du frihed til at vælge mellem de fleste af de fonde, der findes på markedet, og skal altså ikke nøjes med det lille udvalg af egne produkter, din bank kan tilbyde dig.

Vi har nærmest flere fonde, end vi har tal på, men med vores fonds-screener kan du nemt sortere dem ud fra, hvad der er vigtigst for dig, fx historisk afkast, Morningstar-rating, CO2-udledning eller omkostninger.

Og med vores Investeringsguide bliver det nemt at vælge den portefølje, der kan tage din opsparing til næste niveau.

Fra pension til passion.

Hos Nordnet tænker vi på din pension som din fremtidige løn. Godt nok har du ingen fremtidig chef, der kan give dig en lønforhøjelse, men du kan nemt gøre noget andet for at få en god pensionisttilværelse, nemlig reducere dine omkostninger.

Flytter du din pensionsopsparing til Nordnet, slipper du for at betale unødvendige gebyrer, hvilket kan betyde tusindvis af ekstra kroner i pension. Samtidig får du ikke blot fuld frihed til at sammensætte din egen løsning blandt et nærmest uendeligt udvalg af fonde og værdipapirer, men også adgang til enkle investeringsværktøjer, der kan hjælpe dig med at tage din pension til næste niveau.

  • Ingen unødvendige gebyrer.
  • Adgang til enkle investeringsværktøjer.
  • Flyt din pension og spar tusindvis af kroner.

Fra panderynker til dollargrin.

De dage, hvor du var nødt til at tage til kedelige møder i din lokale bankfilial, er forbi. I dag kan du have hele din portefølje i lommen, handle på farten og holde øje med, hvordan det går med dine investeringer når som helst og hvor som helst. Nordnets app er Danmarks mest populære investeringsapp: Log ind med touch eller face ID, og tag din opsparing til næste niveau, også mens du er på farten.

  • Danmarks mest populære investeringsapp.
  • Altid adgang til at handle på farten.
  • Log ind med Touch eller Face ID.

Du kan altid sigte højere.

Nordnet blev skabt ud fra en vision om at demokratisere investering og udfordre strukturerne i den ikke altid særligt kundevenlige finansverden. Den vision er stadig det, der driver os: Vi arbejder hver dag på at gøre det nemmere for dig at få et godt afkast på dine investeringer.

Uanset om du er en nybegynder eller en garvet investor, kan du altid sigte lidt højere: Der er altid et nyt niveau at gå efter, og vi har gjort det nemmere end nogensinde at nå det. Brug dit NemID, og du er kunde 5 minutter senere.

Velkommen til Nordnet.