Spring til hovedindhold

Opsparing

Tag din opsparing til næste niveau.

Invester enkelt i aktier, fonde og til din pension. Med lave omkostninger.

Hver en krone tæller, når det gælder dine penge. Flyt din opsparing og pension til Nordnet med nogle få klik, og du er hurtigt i gang med at investere i aktier, fonde og meget mere. Alt sammen med lave omkostninger. Vi har en brugervenlig platform og masser af værktøjer, der kan tage din opsparing til næste niveau.

Tjen tusindvis af ekstra kroner til din pension.

Flytter du din pension til Nordnet, betaler du ikke unødvendige gebyrer på din opsparing. Det kan betyde tusindvis af ekstra kroner i pension. En betydelig stigning i din fremtidige løn.

Samtidig får du ikke blot fuld frihed til at sammensætte din egen løsning blandt et nærmest uendeligt udvalg af fonde og værdipapirer, men også adgang til enkle investeringsværktøjer, der kan hjælpe dig med at tage din pension til næste niveau.

  • Ingen unødvendige gebyrer.
  • Adgang til enkle investeringsværktøjer.
  • Flyt din pension og spar tusindvis af kroner.

Lave priser og rabat på fonde.

Mange glemmer at kigge på omkostningerne, når de investerer, så længe afkastet fortsat er positivt. Men faktisk spiller omkostningerne en stor rolle for størrelsen af afkastet på din opsparing – uanset om du har en kort tidshorisont eller sparer langsigtet op til eksempelvis din pension. Det er derfor, at vi:

  • Har lave gebyrer på Nordnets indeksfonde.
  • Giver rabat på 600 andre fonde.
  • Har lav kurtage på aktier.
  • Har skrottet depotgebyrerne.

Ja, du kan endda spare endnu mere, hvis du opretter en Månedsopsparing. Alle de besparelser løber op og kan give dig flere tusinde kroner ekstra på kontoen, når du tager din opsparing til næste niveau.

Enkle værktøjer til at komme i gang.

Selvom vi synes, at vores egne fonde er noget særligt – ikke mindst på grund af de lave gebyrer – er vi ikke ude på at begrænse dig. Hos os får du frihed til at vælge mellem de fleste af de fonde, der findes på markedet, og skal altså ikke nøjes med det lille udvalg af egne produkter, din bank kan tilbyde dig.

Vi har nærmest flere fonde, end vi har tal på, men med vores fonds-screener kan du nemt sortere dem ud fra, hvad der er vigtigst for dig, fx historisk afkast, Morningstar-rating, CO2-udledning eller omkostninger.

Og med vores Investeringsguide bliver det nemt at vælge den portefølje, der kan tage din opsparing til næste niveau.

Du kan altid sigte højere.

Nordnet blev skabt ud fra en vision om at demokratisere investering og udfordre strukturerne i den ikke altid særligt kundevenlige finansverden. Den vision er stadig det, der driver os: Vi arbejder hver dag på at gøre det nemmere for dig at få et godt afkast og en god pension.

Uanset om du er en nybegynder eller en garvet investor, kan du altid sigte lidt højere: Der er altid et nyt niveau at gå efter, og vi har gjort det nemmere end nogensinde at nå det. Brug dit NemID, og du er kunde 5 minutter senere.

Velkommen til Nordnet.