Spring til hovedindhold

Få rabat på investeringsfonde.

Helt op til 50% rabat på investeringsfondenes gebyrer.


Samme investeringsfonde. Bare billigere.

Vi vil have, at det betaler sig at spare op i investeringsfonde. Derfor betaler vi op til 50% af investeringsfondenes samlede gebyrer tilbage til dig via vores Rabattrappe. Jo mere du investerer, jo flere penge får du tilbage. Og sparer du allerede op i investeringsfonde, kan du nemt flytte dem til Nordnet. Pengene sættes direkte ind på din konto en gang i kvartalet.

Flyt dine investeringsfonde Bliv kunde

Kun i Nordnet får du.

  • Rabat på 25-100% af fondenes formidlingsprovision.

  • Loft over dine gebyrer – uanset hvor meget, du har investeret.

  • Hjælp, hvis du vil høre mere om Rabattrappen, eller om hvordan du flytter din opsparing. Ring 70 20 66 85 (tast 1), eller skriv til nordnet@nordnet.dk

Sådan fungerer Rabattrappen.

Som kunde hos Nordnet vil du få refunderet en del af omkostningerne på dine investeringsfonde – helt præcis en del af den formidlingsprovision, som vi modtager fra investeringsfondene på vores platform. Det betyder, at du vil få rabat, når du investerer i investeringsforeninger og fonde hos os. Det refunderede beløb er baseret på en rabattrappe, så du får en større rabat, jo mere du betaler i formidlingsprovision. Rabatten er mellem 25-100% af formidlingsprovisionen, som udgør op til halvdelen af de samlede gebyrer i en investeringsfond. Rabatten udbetales først, når den overstiger 50 kr. pr. kvartal.

Se de forskellige trin.

Årlig formidlingsprovision.
Rabat.
0 kr. - 9.999 kr.
25%*
10.000 kr. - 24.999 kr.
50%
25.000 kr. - 39.999 kr.
75%
40.000 kr. -
100%

Bemærk, at den konkrete beregning sker pr. kvartal. Læs mere om den præcise opgørelsesmetode under punktet Information om Rabattrappen.

*Rabatten udbetales, når den overstiger 50 kr. pr. kvartal.

Hør om Rabattrappen i videoen her.

Thumbnail Image

770x460-fund-graph-clean.jpeg

Investeringsfonde inkluderet i Rabattrappen.

Alle danske investeringsforeninger og udenlandske fonde, som Nordnet har en distributionsaftale med, og som dækker et bredt udvalg af aktivt og passivt forvaltede fornde, er inkluderet i Rabattrappen. Rabatten er baseret på den halvdel af investeringsfondens gebyrer, som kaldes formidlingsprovision, og som Nordnet modtager fra de enkelte fondsselskaber.

Her kan du se, hvilke investeringsforeninger og udenlandske fonde der indgår i Rabattrappen samt størrelsen af formidlingsprovisionen på de enkelte fonde.

Formidlingsprovisionen for de enkelte foreninger og fonde: Se liste her

Hvad får jeg som kunde?

Som kunde hos Nordnet får du ikke bare konkurrencedygtige priser, rabat og et bredt udvalg af investeringsforeninger og fonde. Du får også adgang til en lang række værktøjer, som kan hjælpe dig med at sammensætte en portefølje, der passer til din risikoprofil.

Med vores fondsscreener kan du nemt finde præcis de investeringsfonde, der passer til dine ønsker. Og med vores Månedsopsparing kan investere et fast beløb hver måned – automatisk og kurtagefrit.

Du vil også få muligheden for at modtage eksklusiv information, inspiration og invitationer til webinarer og events med investeringsfonde i fokus.

Læs mere om dine fordele

Glaskupa-persikafargad.jpeg

Spørgsmål og svar.