Google Analytics

Op

Del:

Sådan bruger vi Google Analytics

Vi analyserer og evaluerer vores hjemmesider og apper ved brug af Google Analytics, der er Googles analyseværktøj. Da det er vigtigt for mange at beskytte sine data, når de færdes på nettet, vil vi fortælle lidt om, hvorfor vi vælger at bruge Google Analytics og på hvilken måde, vi vil bruge de informationer, vi får.

Viden gør os bedre

For at vide hvordan vi skal udvikle vores hjemmesider og apper, så har vi brug for så god viden som muligt om, hvordan de bruges i dag.

Google Analytics hjælper os blandt andet med følgende:

  • Vi kan se hvor på hjemmesiden, brugerne går i stå
  • Vi kan se de funktioner, der bruges, og hvordan de bruges
  • Vi kan identificere, hvad vi skal ændre på
  • Vi kan evaluere, om vores ændringer giver det rigtige resultat
  • Vi kan se hvilke tilbud og hvilken kommunikation, der er interessant for hvilke brugere.

Sådan beskyttes du som individ

Al information, som kan identificere personer, er krypteret og anonymiseret, når den sendes mellem os og Google Analytics. Google gemmer ikke Information om din IP-adresse. Ingen uden for Nordnets vægge kan koble informationen, som findes i Google Analytics, sammen med kontonumre eller andre oplysninger, der er knyttet til individuelle kunder.

Det er kun os hos Nordnet, der må bruge den information, som indsamles. Google har ingen ret til at se på informationen eller analysere den.

Hvis du vil surfe på nettet med din computer, uden at der indsamles data med Google Analytics, så kan du installere et program til din browser, der forhindrer det. Du finder programmet her.external link, opens in new window

Vi analyserer for at blive bedre

Du får bedre hjemmesider og apper

Data bruges udelukkende af Nordnet

Du kan frit fravælge indsamling af data

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.