Velkommen til kundeservice

Få svar på dine spørgsmål her

70 20 66 85Man-Fre 08:30-17:00

Kundeservice / Kredit & shorthandel

Hvad koster det at have intradag-limit?

Det koster ikke noget at have en intradag-limit, og du betaler ingen renter for den. Det koster heller ikke noget at ansøge om en intradag-limit.

Hvordan ansøger jeg om en intradag-limit?

Du ansøger om en intradag-kredit direkte fra Nordnets hjemmeside. Klik på fanebladet DEPOT og vælg "Mine aftaler og abonnementer". Du finder intradag-kredit under Kreditter.

Normalt kan du benytte intradag-kreditten allerede dagen efter, at du har ansøgt om den.

Hvordan fungerer en intradag-limit?

En intradag-limit giver dig mulighed for at gennemføre større handler på dagsbasis - uden at betale renter. Med en intradag-kredit kan du altså få større gevinster ved kortsigtig investering, men du risikerer også større tab.

Intradag-limit´en giver dig en større intradag handelsramme ved at depotets saldo og markedsværdi, eksklusive derivatpositioner og sikkerhedskrav, værdimæssigt lægges til din handelsramme.

En intradag-limit må udelukkende udnyttes i løbet af dagen. Tilbagestilles den ikke før markedet lukker, vil intradag-limit´en blive suspenderet, og der vil blive trukket en afgift i henhold til prislisten.

Mere om

Kredit & shorthandel70 20 66 85

Mandag - fredag 9.00 - 17.00

c Mægler 8.30 - 22.00


Op

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.