Velkommen til kundeservice

Få svar på dine spørgsmål her

70 20 66 85Man-Fre 08:30-17:00

Kundeservice / Priser

Hvad er Private Banking hos Nordnet?

Nordnet Private Banking er vores fordelsprogram for velhavende kunder. Som Private Banking-kunde får du vores bedste vilkår, den hurtigste service og invitationer til spændende events. Derudover sikrer Nordnet Private Banking, at du har adgang til markedets bedste værktøjer til at forvalte din formue.

Hvad betaler jeg i kurtage?

Du betaler 0,05 % af handelsprisen, min. 29 kr. i kurtage for dansk aktiehandel. Derudover kan du handle flere tusinde børshandlede produkter (ETF'er, certifikater m.m.) til meget lav kurtage.
Se kurtage for alle markeder

Hvad koster det at være Private Banking-kunde?

Det skal være billigt at være rig – derfor er der ingen faste gebyrer og lav kurtage. For at blive Private Banking-kunde skal du, din familie eller virksomhed have en samlet investeret portefølje på mindst 2 millioner kr. hos Nordnet. Vi skelner ikke mellem, om du har din formue i frie midler eller i en pensionsopsparing.

Kan jeg handle via en børsmægler?

Ja, du kan vælge at bruge en af vores børsmæglere. Gennem mægleren handler du dog til en højere kurtage.

Får jeg min egen kontaktperson?

Du får et direkte nummer til Private Banking Service og en mailadresse, du kan bruge. Du kommer foran i køen og er først på prioriteringslisten.

Det er helt op til dig, hvor meget du ønsker at bruge os. Private Banking Service kan hjælpe dig med spørgsmål vedrørende produkter, vilkår og konti, Nordnets handelsapplikationer og samarbejdspartnere.

Kan jeg få rådgivning som Private Banking-kunde?

Vi tilbyder ikke traditionel rådgivning – vi har tillid til, at du selv kan forvalte dine penge.

Vi tilbyder dog online rådgivnings- og analysetjenester via samarbejdspartnere. Har du spørgsmål, er vi selvfølgelig til rådighed for dig.

Hvilke handelstjenester kan jeg bruge?

Sammen finder vi ud af, hvilke af vores handelstjenester der passer dig bedst. Du kan handle direkte via nordnet.dk eller bruge de populære programmer Infront Web Trader eller Infront Active Trader.

Foretager du mere end 40 kurtagebærende handler per måned, får du Infront Web Trader gratis som Private Banking-kunde. Se prislisten. Vi har også applikationer til smartphones og tablets.

Kan jeg overføre værdipapirer, eller skal jeg overføre 2.000.000 kroner i kontanter for at blive Private Banking-kunde?

Du vælger selv, om du vil overføre værdipapirer eller kontanter. Vi hjælper med overførslen og sikrer, det sker hurtigt og korrekt.

Tilbyder Nordnet kredit og gearing?

Ja, det gør vi. Og som Private Banking-kunde har du vores bedste udlånsrente.
se aktuelle renter her.

Mere om

Priser70 20 66 85

Mandag - fredag 9.00 - 17.00

c Mægler 8.30 - 22.00


Op

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.