Velkommen til kundeservice

Få svar på dine spørgsmål her

70 20 66 85Man-Fre 08:30-17:00

Kundeservice / Værdipapirer

Hvad betaler jeg for at investere via en investeringsforening?

Generelt betaler du kurtage for at købe et investeringsbevis i en dansk investeringsforening. Derudover vil der være årlige udgifter til blandt andet administration og forvaltning. Disse omkostninger trækkes ikke direkte fra dit depot, men de påvirker kursen for værdipapiret negativt.

Når det gælder Internationale fonde, betaler du ingen kurtage, men også her vil der være omkostninger til administration, forvaltning m.m. som påvirker kursen negativt.

Her kan du se de årlige omkostninger i procent.

Hvad er fordelen ved at investere via investeringsforeninger?

Har du ikke mulighed for at følge markedet nøje, og vil du gerne sprede din risiko? Så er investeringsforeninger, også kaldet fonde, en nem måde at investere på.

Nordnets Investtorv gør det enkelt at vælge mellem flere hundrede afdelinger i danske investeringsforeninger.

Sparer du op til din pension, bør du også tage en tur forbi Fondstorvet. Her får overblik over nogle af verdens førende internationale fonde, og du kan investere i dem uden kurtage.

Op

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.