Bliv kunde på

3 minutter

Opdag en enklere måde at investere på

Aktiehandel fra 29 kr.

Prisen for at investere i aktier begynder på 29 kr. pr. handel. Og du slipper helt for depotgebyrer. Se alle priserexternal link, opens in new window

Inspiration fra de dygtigste

Brug vores sociale netværk Shareville, og se direkte ind i tusindvis af dygtige investorers porteføljer. Læs mere om Shareville

Superfonden Danmark - 0 % i ÅOP

Hos Nordnet kan du spare op til pensionen i Superfonden, Nordnets danske indeksfond helt uden gebyrer. Læs mere om Superfonden.

Det siger andre om os

Forbrugerrådet Tænk Penge: Bedst i test

Forbrugerrådet Tænk Penge udnævnte i april 2016 for anden gang Nordnet til testvinder for værdipapirhandel til pension. Nordnet er samlet set testens billigste alternativ.

Læs mere

Den mest anbefalede bank til investeringer

En omfattende undersøgelse fra analysefirmaet YouGov fra august 2015 viste, at Nordnet er den bank i Danmark, som flest kunder ville anbefale til investering.

Læs mere

Årets Børsmægler
- 8 år i træk

Nordnet er blevet kåret til Årets Børsmægler otte år i træk af Dansk Aktionærforenings medlemmer. De giver os topkarakterer i alt fra service til omfang af muligheder.

Læs mere

Spørgsmål og svar:

Koster det noget at blive kunde hos Nordnet?


Nej, det er gratis at blive kunde hos Nordnet. Du betaler heller ikke noget depotgebyr.  Se vores prisliste her.

Hvordan ved jeg, hvad jeg skal investere i?

Hvis du er usikker på, hvad du skal investere i, kan du finde inspiration via vores forskellige værktøjer. For eksempel Investeringsguiden og Shareville. Ved at svare på spørgsmålene i Investeringsguiden får du forslag til en fondsportefølje, som passer til din risikoprofil og tidshorisont.

På det sociale netværk Shareville kan du finde ny inspiration til dine investeringer. Du kan følge andre medlemmer og lade dig inspirere af deres porteføljer og handler.

Er investering i værdipapirer risikofyldt?

Aktiemarkedet kan hurtigt gå både ned og op, og der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Historisk set har langsigtet investering i aktier været en meget fordelagtig måde at spare op på. Et tip kan være at starte med at investere et lille beløb hver måned og på den måde sprede risikoen over tid.

Hvad er Shareville?

Shareville er et socialt forum, som gør det muligt at dele information på en helt ny måde. Som bruger har du mulighed for at se direkte ind i tusindvis af dygtige investorers depoter. Du kan følge de bedste, få opdateringer i realtid og handle direkte via dit Nordnet-depot.

Du kan være helt anonym på Shareville, hvis du vil. Du vælger selv, hvilket navn og billede du vil optræde med. Og ingen kan se, hvor mange penge eller værdipapirer, du har i porteføljen.

Alle brugere på Shareville kan se din porteføljes udvikling i procent, uanset om de følger dig eller ej. Dine følgere kan også se, hvilke værdipapirer du har i porteføljen og fordelingen af dem i procent.

Er mine penge dækket af indskudsgaranti?

Dit aktiedepot og din opsparingskonto er dækket af den svenske indskudsgaranti. Dit pensionsdepot er dækket af den danske indskyder- og investorgarantiordning (Garantiformuen).

Dine værdipapirer – både for frie midler og pension er også sikrede. Dine danske værdipapirer er registreret på din personlige konto hos Værdipapircentralen, og Nordnet Bank er forpligtet til at holde kunders værdipapirer adskilte fra Nordnets egne aktiver.  

Hvad indberetter Nordnet til SKAT

Nordnet rapporterer følgende til SKAT

  • Alle køb og salg foretaget via Nordnet i 2015
  • Alle udbytter og betalt udbytteskat af udenlandske værdipapirer i 2015
  • Dine renteindtægter og –udgifter
  • Din beholdning af udenlandske værdipapirer per 31. december 2015

VP SECURITIES rapporterer følgende til SKAT om dit engagement hos Nordnet

  • Din beholdning af danske værdipapirer per 31. december 2015
  • Alle udbytter af danske værdipapirer i 2015

Indberetningen foregår i overensstemmelse med gældende regler for skattefradrag.

Bemærk, at du trods ovenstående indberetninger fra Nordnet og VP SECURITIES selv har ansvar for at angive gevinster eller tab til SKAT i forbindelse med selvangivelsen, for at din skat kan blive korrekt beregnet.

Du finder mere information om, hvordan du gør på www.skat.dk

Hvordan kommer jeg videre?

Skriv dine personoplysninger

Signér med NemID


Overfør penge til din nye konto

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og Central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.