Spring til hovedindhold

Det betyder Brexit for aktierne resten af året

Investorerne slikker sårene efter Brexit, og markederne er ved at komme til hægterne igen. I ugens udgave af For pengenes skyld ser vi tilbage på første halvår af 2016. Men vi kigger også frem og ser på, hvad du kan forvente dig af resten af året, og hvilken strategi du skal lægge for dine investeringer de næste seks måneder. Jeg kommer også med et bud på, om det er tid til at investere i råvarer, forbrugsgoder, udbytteaktier og/eller statsobligationer.

Podcasten holder sommerferie i ugerne 28-32.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
2 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2016-08-03 07:10

Hej,

Jeg forsøgte egentligt at lytte til jeres podcast da i startede den – Men den fangede mig ikke rigtigt………

I min sommerferie har jeg været på en længere køretur sydpå og radio er hyggeligt – Men podcast er nu bedre og man sidder der alligevel 🙂

…. Og så havde jeg heldigvis ikke slettet for pengenes skyld og satte den til at stakke samtlige udsendelser…….. og det var en god beslutning!

Jeg synes i har skabt en supergod podcast og vinklen er lige i øjet – Og sikke en sproglig og udbytterig fornøjelse 🙂

Keep on the good works….

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2016-08-08 13:59

Hej Henning

Det er dejligt at høre at du får et godt udbytte af #forpengenes.

Med venlig hilsen
Per