Spring til hovedindhold

Dankortet bliver børsnoteret

Dankortet er på vej på børsen. Det er en naturlig anledning til at se på, hvad NETS bliver for en størrelse, når selskabet inden for de kommende uger sælger op til 60 % af selskabet til nye investorer. Vi kommer ind på pro et contra med hensyn til at deltage i børsintroduktionen.

Investorerne har lidt svært ved at finde ud af, hvilket rente-ben de aktiemæssigt skal stå på. Vi har tidligere i podcasten talt om opturstræthed på aktiemarkederne. Denne træthed (søgen efter ny brændstof) er blevet til en lidt afventende holdning forud for onsdagens rentemøde i den amerikanske centralbank, FED.

Og så besvarer podcasten et par gode spørgsmål: Hvad er forskellen på en ”stop-loss” og en ”put-option”, og hvorfor er relationen mellem pris og indtjening (P/E) det mest benyttede nøgletal? Få svarene i denne episode af For Pengenes Skyld.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer