Spring til hovedindhold

Deutsche Bank – helt eller skurk?

I den 47. udgave af #forpengenes spiller Deutsche Bank en art hovedrolle. Indirekte men også direkte.

I den indirekte version er Deutsche Bank den stabiliserende part i den meget lidt succesfulde børsnotering af Nets. Vi kommer ind på hvorfor Nets ikke har udviklet sig i den retning, som investorerne havde håbet på og giver svaret på, hvad der vil ske med de aktier, som Deutsche Bank på vegne af emissionsbankerne som varetog børsnoteringen, opkøber i kølvandet på børsnoteringen.

I den mere direkte rolle fokuserer vi på, hvorfor der er så stor opstandelse om Deutsche Bank, og hvad det betyder for investeringstilliden, at de har et så stort arsenal af økonomiske masseødelæggelsesvåben (derivater). Du får ikke svar på, om du skal købe eller sælge Deutsche Bank aktier, men du bliver forhåbentlig lidt klogere på, hvorfor det er et tegn på investeringsmæssig mistillid, når en så stor bank som Deutsche Bank er, kun prisfastsættes til lidt i overkanten af 25 % af den bogførte egenkapital.

Podcasten holder ferie i uge 42 og 43.

 

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2016-10-14 20:08

Per du vader lige lovligt meget rundt i det. Det går virkeligt langsomt, og det er ikke nogen forkælelse af lytteren at du gentager dig selv 😉 Det er unødvendigt at du 2 gange oplister de 3 punkter der ikke var grund til at du skrev et indlæg på nordnetbloggen om Deutsche bank – det er jo ikke en ansvars-fraskrivelses-konference du er hovedtaler til ;-). Og som nævnt før – den der jingle vi lyttere skal døje med ca. hvert 5. minut er bare så ubehagelig at høre på – især fordi den er så høj i forhold til jeres… Læs mere