Spring til hovedindhold

Episode 19 – Skal du ryge med på børsnoteringen af ST Group?

Scandinavian Tobacco Group er ved at være børsklar. I 19. episode af For pengenes skyld ser vi nærmere på, hvad ST Group er for en størrelse. ST Group er måske historisk mest kendt som ejer af House of Prince, som de dog frasolgte i 2008 til British American Tobacco. Nu er ST Group en af verdens største selskaber inden for salg af håndrullede og maskinfremstillede cigarer og tobak. Men er det overhovedet værd at investere i tobak?

Vi har studeret prospektet, og vi dykker blandet andet ned i risiko og forbehold, der fylder mere end 18 tætskrevne sider. Skyldes det, at det er en tobaksaktie, eller er der andre forhold, som investorerne skal være opmærksomme på?

Nogle investorer vil ikke engang overveje at investere i tobaksindustrien. Vi runder det etiske aspekt, for hvad betyder det, at bl.a. tobak er båndlyst hos nogle investorer?

Vi vender også et par af de andre faktorer, som kan få betydning for ST Group. For hvad kan en ophævelse af cubansk embargo betyde for en cigarproducent?

Hvis du lytter med, får du også et bud på afregningskursen og prisen den første handelsdag i den kommende uge.

God lytning!

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer