Spring til hovedindhold

Først igen! I dag lanceres Nordnet iPad Trader

I dag har vi lanceret Danmarks første ipad-applikation for handel med aktier og markedsinformation i realtid.

I flere måneder har vi mærket en stigende trafik på nordnet.dk fra iPad-brugere, og det føles godt, men også vigtigt at være den første bank, som først lancerer en iPad app til aktiehandel.

Jeg tror, at fremtidens investerings- og banktjenester i langt højere grad end i dag vil være mobile, og derfor er det helt afgørende for os at kunne tilbyde tjenester, som både er nemme at bruge, og som ligger et skridt foran i udviklingen.

Du kan downloade appen gratis i Apples App Store  fra din iPad (søgeord: Nordnet). Du kan også læse mere om appen her.

Nordnet iPad Trader er vores første iPad app, og vi vil meget gerne have feedback på den. Hvordan kan vi gøre den bedre? Du er mere end velkommen til at skrive direkte til vores udviklingsafdeling på ipad@nordnet.dk med dine tips!

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer