Spring til hovedindhold

Fokus på det amerikanske valg

Det er dagen for det amerikanske valg, og Per Hansen har derfor taget et kig på tre forskellige udfaldsscenarier i forhold til de finansielle markeder:

  • Kan valget i sig selv være udslagsgivende og bare det at få vished, få investorerne til at genvinde noget sikkerhed tilbage fra sensommeren?
  • Vil Trump med fire år mere på posten skabe nervøsitet hos investorerne eller er der mere retorik end reel politik i det?
  • Går Biden hen og vinder valget i USA kan det enten ende med en masse ny politik eller kun ønsket om det, alt afhængig af demokraternes repræsentation i de to kamre – hvad skal investorerne holde for øje her?

Overvejer du at tilføje amerikanske aktier til porteføljen? Find inspiration blandt vores kunders amerikanske favoritter lige nu. Se listen med aktier her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2020-11-03 09:20

Hvad med 4 situation, at det bliver en kontestet election. Det er jo nok den faktor der har størst indvirkning overhovedet short term.