Spring til hovedindhold

Glædelig jul og på gensyn i det nye år!

Man siger jo, at tiden går stærkt, når man har travlt. Og for os er 2014 fløjet af sted. Vi har haft stor tilgang af nye kunder og lanceret flere nye produkter, så alle på Nordnets danske kontor har løbet stærkt for at følge med. Lige nu har alle travlt med at blive klar til årsskiftet, så vi kan holde juleferie om et par dage.

I foråret fik Nordnet titlen som Årets Børsmægler for sjette år i træk. Jeg er flere gange blevet spurgt, om den pris betyder noget for os mere. Og ja, det gør den i aller højeste grad. Jeg bliver lige stolt og glad hver gang. En anden kåring, som jeg også er meget stolt over, det var da Forbrugerrådet Tænk i august kårede Nordnet som ”Bedst i test”. En omfattende test af omkostninger for værdipapirhandel på pensionsdepoter i bankerne, og testvinderen blev Nordnet med de samlet set laveste omkostninger.

Når jeg ser tilbage på 2014 er et af højdepunkterne Nordnet Superfonden, som vi præsenterede i slutningen af maj. Som den første bank i Danmark lancerede vi en indeksfond, som er 100 % gebyrfri (ÅOP 0 %). Superfonden er et vigtigt slag i kampen for at give dig magten og muligheden for at investere din pension selv på en enkel måde, uden skjulte omkostninger. Superfonden fik i august selskab af sine tre nordiske søskende, også uden administrationsomkostninger eller kurtage (men dog med valutaomkostninger).

I september slog vi dørene op til Shareville. Jeg var meget spændt på, hvordan I ville tage imod den nye platform. Investering er jo for mange en privat ting – så ville I overhovedet have lyst til at vise jeres porteføljer frem? Og ja, det har I, det er jo tydeligt at se, nu hvor vi med hastige skridt nærmer os 30.000 sociale porteføljer – det er flere tusinde porteføljer fyldt med inspiration. Du kan følge min portefølje her. Surfer du lidt rundt derinde, så opdager du hurtigt, hvor mange dygtige investorer, der findes. Der er også gang i mange gode debatter om forskellige selskaber og jeg oplever også, at brugerne er gode til at hjælpe hinanden. Og det er lige præcis alt det, som tilsammen er grunden til, at Nordnet har valgt at koble Shareville til Nordnet.

Og det er ikke bare Sharevilles platform, vi vil være gennemsigtige på. Vi vil gøre hele Nordnet mere transparent. Derfor lancerede vi vores nye koncept ”Transparent Banking” i midten af november. Vores reklamefilm lever nu sit eget liv på nettet – og har taget rejsen over Atlanten, hvor den blev kåret til ugens bedste reklamefilm. Det føles jo fantastisk med al den interesse, men i virkeligheden så handler det jo om alle de små detaljer, som betyder noget for dig, når du bevæger dig rundt på nordnet.dk. Vi har udvalgt en lang række projekter, som vi tager hul på i 2015. Løbende vil vi præsentere forbedringerne på Transparent Banking-bloggen.

En af de ting, som vi har arbejdet på i 2014, og som jeg ved, at mange har efterlyst, det er selvfølgelig en ny mobilapplikation. Den tester vi på livet løs nu, og vi glæder os til at præsentere den for jer i det nye år.

På vegne af Nordnet ønsker jeg alle en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår!

/Max Gandrup

PS: Billedet ovenfor er et elektronisk julekort – skru op for din højttaler, og se det i den animerede version her

 

Max Gandrup
Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
7 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2015-01-08 11:12

Kære Max.

Kan se der er en ny “spiller” på banen.

https://www.degiro.dk/?gclid=CLOyrJ-ShMMCFarjwgodkXUAWA

Det kunne være dejlig med et hurtigt modsvare fra jeres side, så vidt jeg kan se er der en markant gevinst ved at skifte!

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2015-01-11 16:53

Hej Anders Det er korrekt at der nu er en hollandsk “spiller” som tilbyder aktiehandel i Danmark. Vi mener dog at vi stadig er meget konkurrencedygtige på det danske marked, og vi har ingen umiddelbare planer på at nedsætte vores priser. Udover prisen mener vi også, at faktorer som sikkerhed, service, produktudbud og brugervenlige handelsværktøjer er vigtige, når man skal vurdere og sammenligne de forskellige aktører i markedet. Nordnet Bank har på samme måde som øvrige banker i Danmark valgt at betale ind til den fælles Garantifond for indskydere og investorer, vi tilbyder alle vores kunder en personlig VP-konto hos… Læs mere

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2015-01-29 18:54

Det er nu sjovt at se, hvordan Nordnet i vid udstrækning bruger samme argumenter, som de store banker brugte, da Nordnet kom til Danmark….

Gæst
Gæst
2014-12-29 10:26

Hej Max, Udover at ønske rigtig godt nytår og tak for god service i det forgangne, så vil jeg også godt tilslutte mig koret herunder og håber inderligt at det atter bliver muligt at sammenligne porteføljernes udvikling grafisk med modelporteføljer og indeks. Jeg har stor respekt for Lars og Thorleif og vil godt fortsat kunne sammenligne mig med disse dygtige folk der tør stå åbent frem med deres investerings-strategier – og med indekset som er det jeg ellers måler mig mod. Jeg har fået oplyst at muligheden forsvandt da der blev skiftet data-udbyder – men det må være muligt at… Læs mere

Gæst
Gæst
2014-12-26 08:32

Enig med Adam, synes også det er irriterende at mulighederne for grafisk sammenligning er blevet færre.

Gæst
Gæst
2014-12-25 10:50

Det er meget fint altsammen, men midt i forbedringerne har I fjernet mulighederne for at sammenligne porteføljens udvikling grafisk med modelporteføljerne og – ikke mindst – med det globale indeks. Jeg er også ked af, at vi ikke kan have valutakonti i vores pensionsdepoter.
Så der er plads til både genopretning og fortsatte forbedringer.

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2015-01-11 16:58

Hej Adam

Tak for input – jeg vil tage dine forslag videre. På sigt vil meget sammenligning af porteføljer ske i vores nye tjeneste Shareville, hvor vi også vil præsentere Ekspert-porteføljerne fremadrettet. I Shareville kan du allerede nu sammenligne for følge mere end 30.000 private aktieporteføljer.

/Max