Spring til hovedindhold

Nordens top-10 – uge 22 2024

Dette indlæg er markedsføring.

Af Investtech

Torsdag den 30. maj er der syv nye aktier i Nordens top-10, som nu består af fem svenske, to norske og tre danske aktier.

Vi har rangeret de nordiske aktier ud fra vores tekniske analyser på mellemlang sigt. Det udføres af Investtechs matematiske algoritmer, som blandt andet identificerer aktiens trender, støtte og modstand, formationer og volumenudvikling. Kun aktier med en omsætning på over 1 million euro i gennemsnit pr. dag i sidste måned er med. Computerne laver både analyseteksten og den konkrete anbefaling helt automatisk. Analyserne er baseret på kvantitative forhold og skal anses som inspirationskilde og markedsføring.

Webinar: Brugerkursus

Torsdag den 13. juni 2024 kan du være med, når analytiker David Östblad præsenterer Investtechs forskningsresultater og systemværktøjer i et live webinar. Webinaret er velegnet til dig, der ønsker at udnytte Investtech-systemets fulde potentiale. Webinaret er på dansk. Tilmeld dig her

Læs mere om Investtech hos Nordnet her

1.  Smart Eye (SEYE.ST) – 29. maj 2024. Seneste slutkurs: 106.8 (0.8)

Smart Eye ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Dette signalerer øgende optimisme blandt investorerne og indikerer videre kursopsving. Kursen har brudt modstanden ved 107 i en rektangelformation, og videre opgang kan forventes. Aktien har brudt op igennem modstanden ved cirka 100 kroner. Videre opgang er dermed signaleret, og der er nu støtte ved 100 kroner ved reaktioner tilbage. Volumen har tidligere været høj omkring kurstoppe og lav omkring kursbunde. Volumenbalancen er også positiv, hvilket styrker trendbilledet. RSI er over 70 efter et godt kursopsving de sidste uger. Aktien har et stærkt positivt momentum, og videre opsving indikeres. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

2.  Novo Nordisk B (NOVOB.CO) – 29. maj 2024. Seneste slutkurs: 911.5 (-4.2)

Investorerne har over tid betalt stadigt højere priser for at købe sig op i Novo Nordisk B, og aktien ligger i en stigende trendkanal på mellemlang sigt. Stigende trender indikerer, at virksomheden er inde i en positiv udvikling, og at købsinteressen blandt investorerne er stigende. Aktien gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 900. Videre stigning til 955 eller mere er signaleret.Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 850 kroner.RSI-kurven viser en stigende trend, hvilket understøtter det positive trendbillede.Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

3.  Orkla ASA (ORK.OL) – 29. maj 2024. Seneste slutkurs: 84 (1.7)

Orkla ASA er brudt op fra en tilnærmet horisontal trendkanal på mellemlang sigt, efter at investorerne stadig er gået opad i pris for at komme ind. Et købssignal er udløst og videre opsving for aktien indikeres. Aktien gav også købssignal fra en rektangelformation ved bruddet op gennem modstanden ved 77.89. Videre stigning til 86.05 eller mere er signaleret. Der er ingen modstand i kursdiagrammet, og et videre opsving indikeres. Ved reaktioner tilbage har aktien støtte ved cirka 77.00 kroner. Volumenbalancen er positiv og styrker aktien på kort sigt. Det kortsigtede momentum i aktien er stærkt positivt med RSI over 70. Det indikerer øgende optimisme hos investorerne og videre kursopsving for Orkla ASA. Særligt med store aktier kan høj RSI imidlertid være tegn på, at aktien er overkøbt, og at der er fare for en reaktion ned. Aktien anses samlet set teknisk positiv på mellemlang sigt.

Se den fulde liste hos Investtech

Du kan følge dine aktier med Investtech hos Nordnet ved at abonnere her:


Materialet er udarbejdet af Investtech.com AS (“Investtech”). Investtech garanterer ikke for fuldstændigheden eller rigtigheden af analysen. Eventuel eksponering i forhold til de råd/signaler, som fremkommer i analyserne, står helt og holdent for investors regning og risiko. Investtech er hverken direkte eller indirekte ansvarlig for tab, der opstår som følge af brug af Investtechs analyser. Oplysninger om eventuelle interessekonflikter vil altid fremgå af investeringsanbefalingen. Yderligere information om Investtechs analyser findes her.

Materialet indeholder information, der kan anses for at være en investeringsanbefaling i henhold til Markedsmisbrugsforordningen (Europa-Parlamentets og Rådets forordning 596/2014), dvs. information som anbefaler eller foreslår en investeringsstrategi. Nordnet Bank, filial af Nordnet Bank AB, Sverige (Nordnet), har ikke deltaget i udarbejdelsen, gennemgået eller foretaget ændringer i materialet. Investtech har ansvaret for materialets indhold, og at det lever op til gældende lovgivning og regler.

Materialet har ikke været forelagt de omtalte selskaber. Investtech ejer ikke aktier i de omtalte selskaber.

Dette materiale blev offentliggjort første gang den 31. maj 2024 kl. 10:30.

Indholdet i dette materiale udgør ikke personlig investeringsrådgivning. Det er vigtigt, at du som investor træffer dine investeringsbeslutninger ud fra din egen vurdering af information fra forskellige kilder. Nordnet påtager sig intet ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af brug af information fra dette materiale. Materialet må ikke gengives uden Nordnets udtrykkelige samtykke.

Det kan forekomme, at Nordnet har positioner i værdipapirer, der omtales i materialet. En sådan beholdning er da alene af administrative hensyn og uden fortjeneste for Nordnet.

Nordnet er under tilsyn af Finansinspektionen i Sverige og det danske Finanstilsyn.

Der er altid en risiko forbundet med at investere. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer