Spring til hovedindhold

Pension hos Nordnet: Guide og gennemgang

Alle de fordele, du kender fra investering af dine frie midler, kan du også få til din pension. På under 30 minutter gennemgår vi pensionstyper, hvilke du kan flytte til os, og hvad du skal være opmærksom på.

Vi er mest kendt for at være en investeringsplatform. Men alle de fordele, du kender fra investering af dine frie midler, kan du også få til din pension.

På under 30 minutter gennemgår vi de forskellige pensionstyper, hvilke du kan flytte til os, og hvad du skal gøre og være opmærksom på, når du vil flytte din pension. Det koster ikke noget at tage et pensionstjek, og du kan potentielt ende med at få flere penge til dig selv.

I videoen gennemgår vi:

  • Hvorfor bør du overveje at flytte din pension?
  • Kort guide til pensionstyper: Hvad er forskellen på aldersopsparing, ratepension og kapitalpension?
  • Trin-for-trin: Sådan kan du se, hvilke af dine pensioner du kan flytte
  • Vi slutter af med at svare på seernes spørgsmål.

Videoen er fra vores webinar den 27. november. Se kommende events

Ovenstående er ikke en anbefaling til at købe eller sælge værdipapirerVideoen er udarbejdet til informationsformål. Den udgør således ikke investeringsmæssig eller anden rådgivning. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidigt afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Henrik Kragh-Hansen
Henrik Kragh-Hansen
2023-12-08 17:46

Selvom dette indlæg https://www.youtube.com/watch?v=zVKw8Fnhitw handlede om skat, så havde det IMO en meget bedre gennemgang af pensionstyper.
Hvor indlæget om pension kun fokuserede på hvordan man overfører sin pension til nordnet