Grundet den store interesse for Nordnets børsnotering kan du kan i øjeblikket opleve længere svartider på vores telefoner og mail.
Ritzau Finans har siden tirsdag morgen oplevet tekniske problemer. Derfor er der fortsat ingen nyhedsstrøm fra Ritzau – herunder til Nordnets kunder. Ritzau arbejder på at løse problemet.

Er der rentestigninger på vej?

I denne episode af ”For pengenes skyld” diskuterer vi Trump-effekten. I USA stiger dollaren, aktierne og renterne, men bliver det ved? Og hvad bliver effekten i Europa?

Som jeg ser det, så kan Trump være en game changer. Det er måske nu, at investorer og boligejere skal tage deres forholdsregler og tilpasse deres ageren og investeringsstrategi til en tid, hvor renterne stiger og bliver ved med at stige.

Vi diskuterer kort det kommende OPEC-møde og følgerne af det kommende valg i Italien.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer