Spring til hovedindhold

Sådan slutter aktieåret godt

Det amerikanske midtvejsvalg har fået investorerne tilbage til aktiekøbsknapperne. Vi er på den tid af året, hvor aktierne normalt har det bedst. Samtidig er tiden efter et midtvejsvalg normalt aktieunderstøttende. På den ene side skal du som investor nyde stigningerne. På den anden side er det efter min mening fortsat ikke tiden til markant at øge din aktierisiko. En global aktieinvestor kan formentlig skimte afkastnullet, når året er omme. For de investorer, som udelukkende investerer i de største danske aktier, vil et årsresultat i moderat minus nok være det bedst mulige udkomme.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
3 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2018-12-08 17:47

Ja Nordnet fondet er faldet med over 11,5%, så danske aktier har ikke været sagen i år. S&P er ligeledes under 0 nu. DAX er gået fra 12.800 til 10.800 så det er svært at se hvor der skulle have været gevinst bortsete fra enkelte perler. Novo er nede med 10%.
Så kun de forsigtige med Formuepleje Penta har fået 5,55

Gæst
Gæst
2018-12-08 15:47

Jeg er helt enig med Per Det er også rart at få mavefornemmelsen bekræftet.
Poul Erik

Gæst
Gæst
2018-11-08 21:32

Websider der starter med at afspille lyd er onde…