Spring til hovedindhold

Trump gør en investeringsforskel

Efter det amerikanske valg har investorerne haft travlt. Den større nedtur og forventet usikkerhed er blevet vekslet til en stigning i de amerikanske aktier og en markant rentestigning, som har trukket den amerikanske USD op. Derimod står investorer med europæiske og ikke mindst danske aktier indtil videre med den investeringsmæssige sorteper.

I dagens 51. udgave af #forpengenesskyld har vi 3 hovedemner:

  • Valget af Trump betyder højere renter og en stigende USD. Hvad er konsekvensen heraf?
  • Normalt er en stigende USD gode nyheder for de investorer, som køber danske aktier. Det har vi ikke set denne gang. Er det en ”forkert” reaktion eller er der en eller måske endda flere grunde til at det forholder sig sådan?
  • Valget af Trump har hævet forventninger til vækst og inflation i USA i 2017. Det betyder alt andet lige ikke at investorerne kan se frem til et meget højere afkast end hvis Hillary Clinton var blevet valgt, men det har alligevel en betydning. Jeg giver min version af hvorfor det forholder sig sådan.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer