Investeringsguiden

Balancér din portefølje

En vigtig faktor for udviklingen i din opsparing er, at du har en fornuftig balance i din portefølje. Har du en lang investeringshorisont, kan det være en god idé, at du tager lidt større risici, mens du bør mindske risikoen og aktieandelen, hvis du ved, at du snart kan få brug for pengene. Investeringsguiden gør det enkelt at være sin egen investeringsrådgiver. Svar på en række spørgsmål, så finder guiden din investeringsprofil. Samtidig giver guiden dig et bud på en fondspakke med den rette balance mellem aktie- og rentefonde, hvis du sparer op til din pension hos Nordnet.

Information om investeringsforslaget
Inden du bruger Investeringsguiden, er der nogle ting i forhold til rådgivningen og investeringsforslaget, som du skal vide.
Investeringsguiden anses ifølge loven for at være ikke-uafhængig rådgivning. Det skyldes at, Nordnet modtager provision fra nogle af de fonde, som indgår i Investeringsguidens investeringsforslag.
Udvalget af fonde baseres på en begrænset analyse af hele Nordnets udbud af fonde. Investeringsguiden indeholder blandt andet fonde, som forvaltes af selskaber, som har tætte relationer til Nordnet.
Rådgivningen er baseret på de svar, som du har givet. Nordnet vil ikke foretage opfølgning eller tilpasning, hvis forudsætningerne ændrer sig. Hvis dine forudsætninger ændrer sig, anbefaler vi, at du gennemfører Investeringsguiden igen.

Sådan foregår det

Fastställ din Riskbenägenhet

Besvar spørgsmål

Først svarer du på 22 spørgsmål

Finjustera din risknivå

Justér evt. dit risikoniveau

Du ved, hvilken risiko du vil tage og vil
finjustere din risikovillighed med det samme

köp fonder

Køb fonde

Når du har besvaret spørgsmålene, får du et fondsforslag, der passer til dit risikoniveau.

For at du kan fortsætte, skal du have Flash Player!
Get Flash Player

Allerede kunde? Log ind så gemmes resultatet!

Vil du vide mere? Sådan arbejder vi

Google conversion

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og Central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.