Spring til hovedindhold

6 sommerfavoritter og 2 selskaber, der er på dybt vand

Her er Per Hansens seks sommerfavoritter og 2 selskaber, der har skuffet op mod sommeren. Mon det kan vende mod efteråret? Det holder investeringsøkonomen særligt øje med.

Per Hansen udpeger sine sommerfavoritter

I første udgave af Dansk Aktionærforenings Sommerbarometer udpeger investeringsøkonom Per Hansen, hele fem danske selskaber og en sektor, der har overrasket ham positivt i 2023, og som han holder øje med i den kommende tid.

2 aktier og 3 andre forhold, der ikke har været optimale

Per Hansen dykker i denne episode af Dansk Aktionærforenings Sommerbarometer ned i nogle af de ting, der har skuffet den seneste tid. To danske selskaber har især skuffet investeringsøkonomen op mod sommeren, men måske der er håb for, at det kan vende i efteråret? Se også med og find ud af, hvilke forhold der har gjort det sværere at investere i udenlandske selskaber i første halvår.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer